Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H γη άνοιξε στην παραλία και κατάπιε σκηνές και οχήματα

H γη άνοιξε στην παραλία και κατάπιε σκηνές και οχήματα

Η ειδυλλιακή παραλία στο Ίνσκιπ Πόιντ, στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, είχε καταγάλανα νερά, πράσινο, ξανθή άμμο και προσελκύει κατασκηνωτές και φυσιολάτρες. Μέχρι που το βράδυ του Σαββάτου, μία τεράστια τρύπα άνοιξε ξαφνικά και παρέσυρε σκηνές και οχήματα, προκαλώντας χάος στους κατασκηνωτές που έφυγαν κακήν κακώς. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Η ειδυλλιακή παραλία στο Ίνσκιπ Πόιντ, στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, είχε καταγάλανα νερά, πράσινο, ξανθή άμμο και προσελκύει κατασκηνωτές και φυσιολάτρες. Μέχρι που το βράδυ του Σαββάτου, μία τεράστια τρύπα άνοιξε ξαφνικά και παρέσυρε σκηνές και οχήματα, προκαλώντας χάος στους κατασκηνωτές που έφυγαν κακήν κακώς.

Από το περιστατικό δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, σύμφωνα με τα αυστραλιανά ΜΜΕ.

Φαίνεται ότι πρώτα κατάλαβαν ψαράδες ότι κάτι συνέβαινε. Οι κατασκηνωτές αναφέρουν ότι άκουσαν έναν θόρυβο σαν καταιγίδα και μετά βίας πρόλαβαν εγκαίρως να φύγουν πριν η παραλία εξαφανιστεί κάτω από το νερό -μαζί με σκηνές, τροχόσπιτα, μικρά οχήματα και άλλα υπάρχοντά τους.

Πλέον, το σημείο εκείνο της παραλίας βρίσκεται περίπου τρία μέτρα κάτω από το νερό. Η θάλασσα «κατάπιε» περίπου 150 μέτρα από το μήκος της παραλίας και έφτασε μέχρι σχεδόν 50 μέτρα μέχρι το εσωτερικό.

Απομακρύνθηκαν συνολικά περίπου 150 κατασκηνωτές από ολόκληρη την παραλία και για προληπτικούς λόγους δεν επιτρέπεται πλέον η πρόσβαση σε μεγάλο τμήμα της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024