Σάββατο 11 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φιλ Τζάκσον: «Ίσως η τελευταία σεζόν του Κόμπι στους Λέικερς»

Φιλ Τζάκσον: «Ίσως η τελευταία σεζόν του Κόμπι στους Λέικερς»

Μια δήλωση που θα συζητηθεί έντονα έκανε ο πρόεδρος των Νιου Γιορκ Νικς, Φιλ Τζάκσον, όταν ρωτήθηκε η γνώμη στο αν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν ο Κόμπι Μπράιαντ. Η απάντηση του Φιλ Τζάκσον ήταν: «Δεν πιστεύω πως θα είναι η τελευταία του χρονιά. Ίσως είναι η τελευταία του χρονιά με τους Λέικερς».

Μια δήλωση που θα συζητηθεί έντονα έκανε ο πρόεδρος των Νιου Γιορκ Νικς, Φιλ Τζάκσον, όταν ρωτήθηκε η γνώμη του στο αν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν ο Κόμπι Μπράιαντ.

Η απάντηση του Φιλ Τζάκσον ήταν: «Δεν πιστεύω πως θα είναι η τελευταία του χρονιά. Ίσως είναι η τελευταία του χρονιά με τους Λέικερς».

Αυτή η δήλωση φούντωσε τα σενάρια που θέλουν τον Φιλ Τζάκσον να ενδιαφέρεται έντονα να φέρει τον 37χρονο μελλοντικό hall of famer, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, στη Νέα Υόρκη.

Μπορεί να ακούγεται απίθανο το ενδεχόμενο ο Μπράιαντ να αφήσει τους Λέικερς, όμως θυμίζουμε πως και το είδωλο του, Μάικλ Τζόρνταν, άφησε τους Μπουλς και ολοκλήρωσε την καριέρα του στους Ουίζαρντς.

Επίσης οι Λέικερς είναι σε περίοδο ανανέωσης και θα κάνουν αρκετά χρόνια να γίνουν και πάλι διεκδικητές του πρωταθλήματος, χρόνια που ο Μπράιαντ δεν έχει…

Επίσης μαζί με τον Φιλ Τζάκσον ο Μπράιαντ κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, παρά τα αρκετά προβλήματα που είχαν στη συνύπαρξη τους.

Μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο, όλα είναι εικασίες, όμως όπου υπάρχει καπνός -συνήθως- υπάρχει και φωτιά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αταμάν: «Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τόσο ο διεθνής γκαρντ όσο και ο Ισπανός φόργουορντ θα προλάβουν το Final 4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Μαϊου 2024