Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μελίνα Κανά, Σωκράτης Μάλαμας και Θανάσης Παπακωνσταντίνου επί σκηνής

Μελίνα Κανά, Σωκράτης Μάλαμας και Θανάσης Παπακωνσταντίνου επί σκηνής

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στη σκηνή του Θεάτρου Πέτρας, η Μελίνα Κανά πρόκειται να υποδεχτεί δυο καλούς της φίλους ερμηνευτές, που η συνεργασία τους στο παρελθόν έχει χαρίσει μερικά από τα πλέον αγαπημένα τραγούδια του κοινού. Η μεγάλη συνάντηση των τριών, Μελίνας Κανά, Σωκράτη Μάλαμα και Θανάση Παπακωνσταντίνου αναμένεται να φέρει στο μυαλό σκηνές και […]

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στη σκηνή του Θεάτρου Πέτρας, η Μελίνα Κανά πρόκειται να υποδεχτεί δυο καλούς της φίλους ερμηνευτές, που η συνεργασία τους στο παρελθόν έχει χαρίσει μερικά από τα πλέον αγαπημένα τραγούδια του κοινού.

Η μεγάλη συνάντηση των τριών, Μελίνας Κανά, Σωκράτη Μάλαμα και Θανάση Παπακωνσταντίνου αναμένεται να φέρει στο μυαλό σκηνές και θύμησες από προηγούμενα χρόνια αφού εκτός από τη δισκογραφία, πολλές φορές τους έχουμε απολαύσει και επί σκηνής να ερμηνεύουν και να συγκινούν.

Μαζί τους στη σκηνή και ο «Γόης του Θησείου» με τραγούδια από τη δισκογραφία και των τριών όπως «Στην Ανδρομέδα και στη γη», «Λάφυρα», την τελευταία δισκογραφική δουλειά της Μελίνας Κανά «Ο γόης του Θησείου», καθώς και απροσδόκητες μουσικές διασκευές.

Όσοι επιθυμούν να βρεθούν στη συναυλία (ώρα έναρξης στις 21.00) αξίζει να γνωρίζουν πως τα 2.000 πρώτα εισιτήρια θα διατίθενται στην τιμή των 8 ευρώ και μετά την εξάντλησή σου στα 10 ευρώ. Στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζουν 12 ευρώ.

entertainment.in.gr

Sports in

Παίκτης της Ντόρτμουντ έγραψε χθες τεστ στα μαθηματικά και σήμερα παίζει στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Κιελ Βέτιεν της Μπόρουσια Ντόρτμουντ δεν είχε καταφέρει να ταξιδέψει τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα για το Παρίσι, αφού πρώτα έπρεπε να δώσει εξετάσεις για το σχολείο!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024