Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Φαν Πέρσι εξέθεσε τον Περέιρα και τον... κάρφωσε με δηλώσεις του

Ο Φαν Πέρσι εξέθεσε τον Περέιρα και τον… κάρφωσε με δηλώσεις του

«Χαμός» έγινε με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και νυν της Φενέρμπαχτσε, Βίτορ Περέιρα και τον Φαν Πέρσι, στον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας τους με τη Μπούρσασπορ. Συγκεκριμένα, ο Περέιρα άφησε εκτός βασικής ενδεκάδας τον ολλανδό επιθετικό, όπου πέρασε στον αγώνα στο 75ο λεπτό με το σκορ στο 1-1. Ο Φαν Πέρσι σκόραρε και έδωσε με 2-1 τη νίκη στην ομάδα του, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον πορτογάλο τεχνικό. Μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει βίντεο όπου την ώρα που ο Περέιρα πάει να δώσει οδηγίες στον Φαν Πέρσι, εκείνος αρνείται να τον ακούσει και τον αποθεί.

«Χαμός» έγινε με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και νυν της Φενέρμπαχτσε, Βίτορ Περέιρα και τον Φαν Πέρσι, στον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας τους με τη Μπούρσασπορ.

Συγκεκριμένα, ο Περέιρα άφησε εκτός βασικής ενδεκάδας τον ολλανδό επιθετικό, όπου πέρασε στον αγώνα στο 75ο λεπτό με το σκορ στο 1-1. Ο Φαν Πέρσι σκόραρε και έδωσε με 2-1 τη νίκη στην ομάδα του, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον πορτογάλο τεχνικό.

Μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει βίντεο όπου την ώρα που ο Περέιρα πάει να δώσει οδηγίες στον Φαν Πέρσι, εκείνος αρνείται να τον ακούσει και τον αποθεί.

Δείτε το βίντεο:

Μάλιστα ο 32χρονος επιθετικός συνέχισε και μετά τον αγώνα, όταν με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους είπε πως δεν είναι καθόλου χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή και ότι αξίζει να παίζει παραπάνω.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι καθόλου χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος που ήμουν στον πάγκο. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι ικανός να παίξω 90 λεπτά. Η καλύτερη απάντησή μου είναι αυτή που έδωσα μέσα στο γήπεδο, αφού βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη», ήταν τα λόγια του.

Οι δηλώσεις του Φαν Πέρσι μετά τον αγώνα:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024