Θεοχαρόπουλος: Η συνεργασία μπορεί να λύσει τα προβλήματα της χώρας
«Ο ελληνικός λαός σήμερα ψηφίζει και αποφασίζει για την πορεία της χώρας. Τα προβλήματα είναι πολλά και η επίλυση τους απαιτεί αποφασιστικότητα, γνώση, εμπειρία, και όραμα» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος που ψήφισε νωρίς το πρωί στη Ν. Σμύρνη.
«Ο ελληνικός λαός σήμερα ψηφίζει και αποφασίζει για την πορεία της χώρας. Τα προβλήματα είναι πολλά και η επίλυση τους απαιτεί αποφασιστικότητα, γνώση, εμπειρία, και όραμα» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος που ψήφισε νωρίς το πρωί στη Ν. Σμύρνη.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος πρόσθεσε ότι ένα νέο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης είναι απαραίτητο για να υπερβεί η χώρα την κρίση, να μειωθεί η ανεργία και να στηριχθεί η ελληνική οικογένεια.
«Επιδιώκουμε να υπάρξει πολιτική και οικονομική σταθερότητα. Να δημιουργηθεί ένα ισχυρό προοδευτικό ρεύμα ρεαλισμού και λογικής με σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Διεκδικούμε να αποτελέσουμε τον προοδευτικό τρίτο πόλο που θα δώσει την λύση. Εμείς, στην Δημοκρατική Συμπαράταξη,αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι η συνεργασία είναι ο δρόμος για την επίλυση των πολυσύνθετων προβλημάτων της χώρας. Σήμερα είναι ο ελληνικός λαός που επιβάλει με την ψήφο του τις συνεργασίες» υπογράμμισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο – «Μίνι μάρκετ» ναρκωτικών στην κατοχή δύο νεαρών
- ΕΕ: Συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση την Κυριακή – Εξετάζει σκληρή απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή δασμών
- Παγετός και λευκά τοπία: Οι θερμοκρασίες και τα χιόνια τα επόμενα 24ωρα – Τι θα γίνει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
- Το 47% των Γερμανών υπέρ μποϊκοτάζ του Μουντιάλ στις ΗΠΑ εάν ο Τραμπ συνεχίσει τις απειλές για Γροιλανδία
- AI σύντροφοι: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη μετατρέπει τη μοναξιά σε εμπόρευμα
- Νέα στοιχεία για το μοντέλο που ήταν μέλος της συμμορίας ληστών – Συμμετείχε σε 4 ληστείες
