Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μορένο και Κοκού επισκέφτηκαν τον Σο στο νοσοκομείο

Μορένο και Κοκού επισκέφτηκαν τον Σο στο νοσοκομείο

Ο Λουκ Σο δέχθηκε την επίσκεψη του αμυντικού της Αιντχόφεν Εκτορ Μορένο, που το δικό του άσχημο τάκλιν στον αγώνα του Champions League την Τρίτη, είχε συνέπεια το διπλό κάταγμα κνήμης και περόνης στο δεξί πόδι του 20χρονου αμυντικού τα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μορένο την Παρασκευή , συνοδευόμενος από τον προπονητή της Αϊντχόφεν Φιλίπ Κοκού, έφτασε στο νοσοκομείο της Γκελντόρπ, μία πόλη λίγα χιλιόμετρα από το Αϊντχόφεν, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ο Σο.

Ο Λουκ Σο δέχθηκε την επίσκεψη του αμυντικού της Αιντχόφεν Εκτορ Μορένο, που το δικό του άσχημο τάκλιν στον αγώνα του Champions League την Τρίτη, είχε συνέπεια το διπλό κάταγμα κνήμης και περόνης στο δεξί πόδι του 20χρονου αμυντικού τα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μορένο την Παρασκευή , συνοδευόμενος από τον προπονητή της Αιντχόφεν Φιλίπ Κοκού, έφτασε στο νοσοκομείο της Γκελντόρπ, μία πόλη λίγα χιλιόμετρα από το Αιντχόφεν, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ο Σο.

«Ζητήσαμε πρώτα από τον Σο αν θα ήθελε να μας συναντήσει, και είπε ότι ήθελε,» τόνισε ο Κοκού στα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης το Σάββατο. «Θα προσφέρουμε τη βοήθεια της Αιντχόφεν , όσο εκείνος χρειάζεται για να αποθεραπευτεί».

Ο Κοκού είπε ότι το περιστατικό έχει επιδράσει αρνητικά στον Μεξικανικό διεθνή Μορένο, που υπέστη κάταγμα στο πόδι του στο τελευταίο Μουντιάλ στη Βραζιλία.

«Τον έχει επηρεάσει, έχει επηρεάσει τους άλλους και έχει επηρεάσει και εμένα,» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Κοκού. « Ο Εκτορ είναι πραγματικά στενοχωρημένος που ο αντίπαλός του τραυματίστηκε τόσο άσχημα.»

Ο Κοκού υπερασπίστηκε επίσης τον παίκτη του, λέγοντας ότι δεν είχε καμία πρόθεση να τραυματίσει τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μορένο ζήτησε συγνώμη την επόμενη ημέρα μετά το παιχνίδι. Ο 20χρονος Σό τραυματίστηκε στο 15΄της συνάντησης, από τάκλιν του Μορένο. Το παιχνίδι διακόπηκε για οκτώ λεπτά, προκειμένου το ιατρικό προσωπικό να εξετάσει τον Άγγλο διεθνή, που στη συνέχεια μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με μάσκα οξυγόνου δεμένη στο πρόσωπό του.

Την Παρασκευή, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Λουίς Φαν Γκάαλ είπε ότι πήρε θάρρος από την αντιμετώπιση που δείχνει ο Σο.

»Είναι απίστευτο για εμένα. Μία μεγάλη έκπληξη», δήλωσε ο Φαν Γκάαλ. «Δεν είναι εύκολο, αλλά η οικογένειά του είναι εκεί. Έχουμε στείλει τους ανθρώπους σ ‘αυτόν. Υπάρχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024