Μειώθηκε ο στόλος της ποντοπόρου ναυτιλίας τον Ιούλιο
Μείωση 1,3% παρουσίασε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου, από πλοία 100 κοχ και άνω τον Ιούλιο 2015 σε σύγκριση µε την αντίστοιχη δύναμη του Ιουλίου 2014. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής η ολική χωρητικότητα του ελληνικού εμπορικού στόλου, από πλοία 100 κοχ και άνω, το μήνα Ιούλιο 2015 σε σύγκριση µε την αντίστοιχη χωρητικότητα του Ιουλίου 2014, παρουσίασε αύξηση 1,2%.Ο συνολικός αριθμός των πλοίων τον Ιούλιο του 2015 ανήλθε στα 1.845.
Μείωση 1,3% παρουσίασε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου, από πλοία 100 κοχ και άνω τον Ιούλιο 2015 σε σύγκριση µε την αντίστοιχη δύναμη του Ιουλίου 2014.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής η ολική χωρητικότητα του ελληνικού εμπορικού στόλου, από πλοία 100 κοχ και άνω, το μήνα Ιούλιο 2015 σε σύγκριση µε την αντίστοιχη χωρητικότητα του Ιουλίου 2014, παρουσίασε αύξηση 1,2%.
Ο συνολικός αριθμός των πλοίων τον Ιούλιο του 2015 ανήλθε στα 1.845.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη η κατάθεση Γκόλια και Σκουρλέτη – Δείτε live
- Αισιόδοξος Αμερικανός πρέσβης για Γροιλανδία – Βλέπει τη κρίση σαν ευκαιρία για ΝΑΤΟ
- O Λεβαδειακός και η ευκαιρία για +9 από τον Παναθηναϊκό – Βόλος και Ατρόμητος «μάχονται» στο Πανθεσσαλικό
- Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στα Καπετανιανά – Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός
- Υπάρχει περίπτωση ο λύκος να επιτεθεί σε άνθρωπο;
- Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια – Τι προβλέπουν τέσσερις μετεωρολόγοι


