Ώς τις 31 Δεκεμβρίου οι συμβάσεις των γιατρών του ΕΟΠΥΥ
Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 έχουν παραταθεί οι ισχύουσες συμβάσεις των γιατρών του ΕΟΠΥΥ , όπως ενημέρωσε τον υπουργό Υγείας, Αθανάσιο Δημόπουλο, ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Δημήτρης Κοντός.
Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 έχουν παραταθεί οι ισχύουσες συμβάσεις των γιατρών του ΕΟΠΥΥ , όπως ενημέρωσε τον υπουργό Υγείας, Αθανάσιο Δημόπουλο, ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Δημήτρης Κοντός.
Η παράταση δίνεται με στόχο να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του οργανισμού.
Η παράταση των συμβάσεων θα επικυρωθεί με νομοθετική ρύθμιση από την Βουλή, προκειμένου να μη δημιουργηθεί πρόβλημα σε ό,τι αφορά τη νομιμότητα της παροχής υπηρεσιών από την πλευρά των συμβεβλημένων γιατρών.
Τέλος, ο κ. Κοντός διευκρίνισε ότι η διαδικασία σύναψης συμβάσεων με νέο πλαίσιο το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στους νέους γιατρούς να συμμετάσχουν στο δίκτυο των συμβεβλημένων, βρίσκεται στη ϕφάση της διαβούλευσης με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ). Στόχος είναι η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2015.
Μαίρη Μπιμπή
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ομοφοβικός, μιλιταριστής, ορκισμένος εχθρός του Oμπάμα – Ο αληθινός Τσακ Νόρις μισούσε πολύ
- Ο πρόεδρος Τραμπ «δεν θέλει κατάπαυση του πυρός» στο Ιράν
- Όταν ο Μουρίνιο άκουσε τη συμβουλή του πατέρα του
- Οι ΗΠΑ στηρίζουν Όρμπαν εν όψει εκλογών – Ταξίδι Βανς στη Βουδαπέστη τον Απρίλιο
- LIVE: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Παγιδευμένοι στον τροχό του χάμστερ: Δουλεύουμε περισσότερο, παράγουμε λιγότερο


