Με ακόμα περισσότερες καινοτομίες πραγματοποιείται το ντιμπέιτ του Αλέξη Τσίπρα με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Με ακόμα περισσότερες καινοτομίες πραγματοποιείται το ντιμπέιτ του Αλέξη Τσίπρα με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.Το σκηνικό είναι το ίδιο με την προηγούμενη τηλεοπτική αναμέτρηση, ενώ τη συζήτηση συντονίζει και πάλι ο Πάνος Χαρίτος από την ΕΡΤ.


Υπάρχουν και πάλι 6 δημοσιογράφοι από 6 τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Τις ερωτήσεις θέτουν οι δημοσιογράφοι: Όλγα Τρέμη (Mega), Μαρία Χούκλη (ΑΝΤ1), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ), Αντώνης Σρόιτερ (Alpha), Μάρα Ζαχαρέα (Star) και Μάκης Γιομπαζολιάς (Ε TV).

Στον πρώτο γύρο, οι θεματικές ενότητες είναι δύο: θέματα εσωτερικής πολιτικής (οικονομία, ανάπτυξη κλπ) και θέματα εξωτερικής πολιτικής (ασφάλεια, προσφυγικό κλπ).

Κάθε δημοσιογράφος μπορεί να κάνει δύο ερωτήσεις σε κάθε αρχηγό.

Μετά την απάντηση του κάθε αρχηγού, ο άλλος πολιτικός έχει τη δυνατότητα να κάνει σχόλιο, δείχνοντας «κόκκινη κάρτα» για να πάρει το λόγο.

Θα υπάρξει ένα διαφημιστικό διάλειμμα και στον δεύτερο οι κκ Τσίπρας και Μεϊμαράκης θα κάνουν από μία ερώτηση ένας στον άλλο. Και εδώ υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Στον τρίτο γύρο, ερώτηση κάνει ο συντονιστής, Πάνος Χαρίτος. Θα είναι η ίδια ερώτηση και στους δύο, πάλι με δυνατότητα σχολιασμού.

Η τηλεμαχία θα κλείσει με την τοποθέτηση του κάθε αρχηγού για 2 λεπτά.

Η όλη διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει 2 ώρες.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr