Κάτω Αχαΐα: 15χρονος σκότωσε με καραμπίνα ανήλικο μαθητή
Δεκαπεντάχρονος μαθητής στην Κάτω Αχαΐα πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και τραυμάτισε 17χρονο μαθητή, ο οποίος κατέληξε αργότερα στο νοσοκομείο. Ο 15χρονος δράστης συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής και έρευνες για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το φονικό διεξάγει το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Δεκαπεντάχρονος μαθητής στην Κάτω Αχαΐα πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και τραυμάτισε 17χρονο μαθητή, ο οποίος κατέληξε αργότερα στο νοσοκομείο του Ρίου όπου μεταφέρθηκε. Ο 15χρονος δράστης συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, 15χρονος πυροβόλησε 17χρονο, με κυνηγετική καραμπίνα, στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού σχολείου της πόλης, χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν αυτό συνέβη κατά λάθος ή από πρόθεση. Πληροφορίες από τοπικά μέσα αναφέρουν πως ο δράστης ισχυρίστηκε ότι το θύμα τον τρομοκρατούσε.
Έρευνες για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το φονικό διεξάγει το τοπικό αστυνομικό τμήμα. Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς υπάρχουν φόβοι για βεντέτα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χυδαία επίθεση Φωτήλα: «Θα σου πω, πώς θα ξεβρακώσεις τον Πελετίδη» (βίντεο)
- Πέρασε έναν χρόνο δεμένος με σχοινί σε μια φίλη του – Είναι ο Τέτσινγκ Χσι ο πιο ακραίος περφόρμερ που υπήρξε ποτέ;
- Πάτρα: Στο «μικροσκόπιο» η σχέση της Λόρας με τον πατέρα της – Εξαφανισμένη για ένατη μέρα η 16χρονη
- Κεντρικές παραλίες της Τήνου γίνονται πλέον πλήρως προσβάσιμες
- Η αποστολή της Eθνικής Γυναικών στο πόλο για την κοινή προετοιμασία με την Ουγγαρία
- Στην Θεσσαλονίκη για την Ιθάκη ο Αλέξης Τσίπρας – Συναντήσεις με τον δήμαρχο Αγγελούδη και τον Μητροπολίτη Φιλόθεο