Με κέρδη άνοιξε την Τρίτη το Χρηματιστήριο Αθηνών
Ανοδικές τάσεις επικρατούν την Τρίτη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Το επενδυτικό ενδιαφέρον τροφοδοτούν πληροφορίες σχετικές με τις αυξήσεις κεφαλαίου των ελληνικών τραπεζών.
Ανοδικές τάσεις επικρατούν την Τρίτη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Το επενδυτικό ενδιαφέρον τροφοδοτούν πληροφορίες σχετικές με τις αυξήσεις κεφαλαίου των ελληνικών τραπεζών.
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00 διαμορφώνεται στις 659,74 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,67%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,12 εκατ. ευρώ. Ανοδικά κινούνται 31 μετοχές, 7 πτωτικά και 13 παραμένουν σταθερές.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,97%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,13%.
Ανοδικά κινούνταν τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια στο ξεκίνημα των συναλλαγών σήμερα, με τον δείκτη FTSE-100 στο Λονδίνο να ενισχύεται κατά 0,76%, στις 6.120,48 μονάδες. Στη Φρανκφούρτη, ο δείκτης Dax ενισχύθηκε στο άνοιγμα κατά 0,89% στις 10.198,60 μονάδες, ενώ θετικό ήταν το κλίμα και στο χρηματιστήριο του Παρισιού, όπου ο δείκτης CAC 40 ξεκίνησε τη συνεδρίαση με κέρδη 0,70% στις 4.581,66 μονάδες.
Με πτώση ολοκληρώθηκαν σήμερα οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης Nikkei υποχώρησε κατά 433,39 μονάδες, σε ποσοστό 2,43%, και διαμορφώθηκε στις 17.427,08 μονάδες.
Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,08% και διαμορφώνεται στα 1,1176 δολάρια. Το ευρώ βρίσκεται στα 134,187 γεν, στο 0,7282 με τη στερλίνα και στο 1,0893 με το ελβετικό φράγκο. Η ισοτιμία του δολαρίου ενισχύεται σε ποσοστό 0,67% έναντι του γεν και διαμορφώνεται στα 120,071 γεν. Το δολάριο βρίσκεται στο 1,5340 με τη στερλίνα και στο 0,9746 με το ελβετικό φράγκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η ξανθιά είναι νεκρή» – Κοκκινομάλλα Πάμελα Άντερσον και η αλήθεια για το «ψευτορομάντζο» με τον Λίαμ Νίσον
- Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]
- Λανουά: «Έκανε χέρι ο Ζοάο Μάριο και σωστά ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΚ» – vid
- Κικίλιας στη συνάντηση με Γκίλφοϊλ: «Συνεργασία με ΗΠΑ σε θέματα λιμενικών υποδομών, ναυτιλίας και ασφάλειας»
- Πάθη, αλήθειες και απομυθοποιήσεις: Οι «Γυναίκες στο Ντιβάνι» επιστρέφουν
- Μουζακίτης: «Θα εξακολουθήσουμε να πιστεύουμε στην πρόκριση μέχρι την τελευταία στιγμή»
