Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κόβεται από τα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ ο Παύλος Χαϊκάλης

Κόβεται από τα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ ο Παύλος Χαϊκάλης

Εκτός των ψηφοδελτίων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μένει ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο Π. Καμμένος είπε ότι συναντήθηκε με τον κ. Χαϊκάλη και έκανε λόγο για μεγάλο δίλημμα, το οποίο συνίστατο στο να αποκλείσει τον κ. Χαϊκάλη αδικώντας τον ή να συμπαρασύρει όλους τους άλλους υποψήφιους σε έναν προεκλογικό αγώνα που θα στηριζόταν στην υπόθεση Χαϊκάλη.

Εκτός των ψηφοδελτίων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μένει ο πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα, Παύλος Χαϊκάλης, με απόφαση του Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Καμμένος, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στον Alpha, είπε ότι συναντήθηκε χθες με τον κ. Χαϊκάλη και έκανε λόγο για μεγάλο δίλημμα, το οποίο συνίστατο στο να αποκλείσει τον κ. Χαϊκάλη αδικώντας τον ή να συμπαρασύρει όλους τους άλλους υποψήφιους σε έναν προεκλογικό αγώνα που θα στηριζόταν στην υπόθεση Χαϊκάλη.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για «στήσιμο στην υπόθεση Χαϊκάλη», προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι και ο ίδιος ο πρώην υφυπουργός θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις για την σχέση του με την κυπριακή εταιρεία διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων και τούτο ασχέτως του γεγονότος ότι η σχέση αυτή είναι ανενεργή από το 2011.

Επίσης ο κ. Καμμένος έθεσε το ερώτημα γιατί η επιτροπή του «Πόθεν Έσχες» της Βουλής παρέπεμψε την εξέταση της υπόθεσης αυτής μετά τις εκλογές.

Τόνισε ότι ο κ. Χαϊκάλης παραμένει στο κόμμα, προσθέτοντας ότι όταν ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση η αποκατάσταση του κ. Χαϊκάλη θα είναι πλήρης, της κυβερνητικής θέσης μη αποκλειομένης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024