Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παγκόσμια συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν  Merck Serono και  Genea Biomedx

Παγκόσμια συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν Merck Serono και Genea Biomedx

Η Merck, μία κορυφαία εταιρεία που παρέχει καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας στον τομέα της υγείας, των βιοεπιστημών και των υλικών υψηλής απόδοσης, ανακοίνωσε σήμερα την παγκόσμια συμφωνία συνεργασίας με την ειδική στις τεχνολογίες γονιμότητας συστραλιανή εταιρεία Genea Biomedx, η οποία εστιάζει στην προώθηση των επιστημών που αφορούν τη γονιμότητα ώστε να βοηθήσει τα ζευγάρια να δημιουργήσουν οικογένειες.

Η Merck, μία κορυφαία εταιρεία που παρέχει καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας στον τομέα της υγείας, των βιοεπιστημών και των υλικών υψηλής απόδοσης, ανακοίνωσε σήμερα την παγκόσμια συμφωνία συνεργασίας με την ειδική στις τεχνολογίες γονιμότητας συστραλιανή εταιρεία Genea Biomedx, η οποία εστιάζει στην προώθηση των επιστημών που αφορούν τη γονιμότητα ώστε να βοηθήσει τα ζευγάρια να δημιουργήσουν οικογένειες.

Με αυτή τη συνεργασία η Merck Serono, ο βιοφαρμακευτικός τομέας της Merck και ηγέτης στην παγκόσμια αγορά φαρμάκων για την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή (ART), αναλαμβάνει τα δικαιώματα παγκόσμιας προώθησης και εμπορικής εκμετάλλευσης του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της Genea Biomedx.

Σε αυτό περιλαμβάνονται οι σειρές προϊόντων Gavi, Geri και Gems, οι οποίες αναμένεται να λάβουν σύντομα το σήμα CE στην Ευρώπη, καθώς επίσης και ένα κοινό υπό έρευνα χαρτοφυλάκιο.

Το Gavi θα είναι η πρώτη πλήρως αυτοματοποιημένη συσκευή vitrification (υαλοποίησης) παγκοσμίως. Η υαλοποίηση είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται στην IVF για την κρυοσυντήρηση ωαρίων και εμβρύων σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Το αυτοματοποιημένο πρωτόκολλο που χρησιμοποιεί το Gavi προσφέρει συνέπεια, ειδικά στα αποτελέσματα που αφορούν την υαλοποίηση βλαστοκύστεων. Το Geri είναι ένας εργαστηριακός incubator (επωαστήρας) ο οποίος διαθέτει μεμονωμένους θαλάμους επώασης για κάθε ασθενή, ώστε να ελαχιστοποιούνται τα απρόοπτα γεγονότα που προκαλούν αναστάτωση στο έμβρυο κατά τα πρώιμα στάδια εξέλιξής του. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένος με camera τεχνολογίας time-lapse ώστε να λαμβάνει εικόνες των εμβρύων καθώς αναπτύσσονται. Το Gems είναι η τελευταία γενιά των μέσων καλλιέργειας της Genea, που επιτρέπει την υψηλής ποιότητας καλλιέργεια των εμβρύων.

Η συνεργασία αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας να παρέχει τις καλύτερες λύσεις για τη γονιμότητα στους πελάτες της με στόχο την αύξηση των ποσοστών επιτυχίας. Αναλαμβάνοντας τα παγκόσμια δικαιώματα αυτών των τριών σειρών προϊόντων και των μελλοντικών εξελίξεων, η Merck Serono επεκτείνει τη θέση της στην αγορά, προσφέροντας σημαντικές τεχνολογίες δυνητικής βελτίωσης των αποτελεσμάτων, με σκοπό να στηρίξει την τυποποίηση, την αυτοματοποίηση και την αντικειμενικότητα. Για να ενισχύσει περαιτέρω αυτή τη θέση, η Merck Serono θα συνεργαστεί στενά με την Genea Biomedx με σκοπό την από κοινού ανάπτυξη άλλων καινοτόμων τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών και έχει διαμορφώσει ένα κέντρο ανάπτυξης, ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για περαιτέρω βελτιώσεις προς όφελος του ασθενή.

«Ως πρωτοπόροι στην Αναπαραγωγική Υγεία, επιδιώκουμε συνεχώς να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας για να προσφέρουμε την καινοτόμο επιστήμη και υπηρεσίες στην κοινότητα του τομέα της γονιμότητας», εξηγεί η Belén Garijo, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Merck και CEO του κλάδου της Υγείας. «Υπάρχει σημαντική ανάγκη για βελτιωμένες τεχνολογίες στη θεραπεία γονιμότητας, καθώς η πλειοψηφία των θεμάτων στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή (ART) δεν αφορούν τη φαρμακευτική αγωγή. Η βασική προτεραιότητα του τμήματος Τεχνολογιών για τη Γονιμότητα στη Merck Serono είναι να προωθήσουμε το χαρτοφυλάκιο γονιμότητας, πέρα από τα φάρμακα, και να καταστήσουμε δυνατή την καινοτομία στις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες. Η σύναψη μιας παγκόσμιας συνεργασίας με την Genea θα επιτρέψει στη Merck να εισάγει καινοτόμες τεχνολογίες στην αγορά της ART, στοχεύοντας περαιτέρω στη βελτίωση των αποτελεσμάτων κατά τη διαδικασία της IVF – In Vitro γονιμοποίησης. Η Merck Serono εστιάζει στο να βοηθάει τους ασθενείς να πραγματοποιούν το όνειρό τους για τη δημιουργία οικογένειας».

«Η προώθηση της επιστήμης της θεραπείας γονιμότητας για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων και των ποσοστών επιτυχίας για τους ασθενείς παγκοσμίως είναι η αποστολή της Genea και είμαστε ενθουσιασμένοι που η συμφωνία μας με τη Merck μας βοηθάει ώστε ο σκοπός μας να συνεχίσει να αποδίδει καρπούς», δήλωσε ο Tomas Stojanov, Διευθύνων Σύμβουλος της Genea. «Το λανσάρισμα των τριών προϊόντων, Gems, Gavi και Geri, αποτελεί μόνο την αρχή μιας μοναδικής συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών μας, η οποία θα αποδώσει καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και νέο τρόπο σκέψης στις κλινικές για τη γονιμότητα σε όλο τον κόσμο».

Η συνεργασία καταδεικνύει τη δέσμευση και των δύο εταιρειών για τη βελτίωση της θεραπείας γονιμότητας. Τόσο η Merck Serono όσο και η Genea Biomedx διαθέτουν πλούσια κληρονομιά στις θεραπείες γονιμότητας και θα βασιστούν σε αυτή την εμπειρία προκειμένου να εφεύρουν και να αναπτύξουν καινοτόμες τεχνολογίες γονιμότητας. Η συνεργασία είναι σε ισχύ από την 1η Μαΐου 2015. Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές.

health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024