Ο Μπομπ Γκέλντοφ έτοιμος να φιλοξενήσει τέσσερις οικογένειες προσφύγων
Ο ιρλανδός τραγουδιστής και ακτιβιστής Μπομπ Γκέλντοφ προσφέρθηκε σήμερα να φιλοξενήσει τέσσερις οικογένειες προσφύγων, ενώ κατήγγειλε τις πολιτικές που οδήγησαν στη μεταναστευτική κρίση στην Ευρώπη.
Ο ιρλανδός τραγουδιστής και ακτιβιστής Μπομπ Γκέλντοφ προσφέρθηκε σήμερα να φιλοξενήσει τέσσερις οικογένειες προσφύγων, ενώ κατήγγειλε τις πολιτικές που οδήγησαν στη μεταναστευτική κρίση στην Ευρώπη.
«Η Ζαν (η σύζυγός του) και εγώ είμαστε έτοιμοι να πάρουμε αμέσως τρεις οικογένειες στην κατοίκία μας στο Κεντ και μια οικογένεια στο διαμέρισμά μας στο Λονδίνο» δήλωσε ο καλλιτέχνης μιλώντας στον ιρλανδικό ραδιοσταθμό RTE.
«Δεν μπορώ να αντέξω αυτό που συμβαίνει» πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στις φωτογραφίες του μικρού Αϊλάν, δήλωσε: «Τις είδα με ένα βαθύ αίσθημα ντροπής και προδοσίας, σε σχέση με αυτό που είμαστε και με αυτό θα θέλαμε να είμαστε».
Ο Γκέλντοφ έγινε παγκόσμια γνωστός με το συγκρότημα Band Aid, που δημιουργήθηκε το 1984 για να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθηθεί ο πληθυσμός της Αιθιοπίας, που αποδεκατιζόταν από την πείνα.
Πιο πρόσφατα, το 2014, έφτιαξε ένα καινούριο συγκρότημα για να συγκεντρώσει κεφάλαια εναντίον του Έμπολα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Grey’s Anatomy – Ιστορικό ρεκόρ τηλεθέασης με 320 εβδομάδες στην κορυφή της Nielsen
- «Title decider»: Η Άρσεναλ κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Σίτι στο ματς της 20ετίας στην Premier League (pic, vids)
- Η… κατηφόρα της Τσέλσι, ο Ροσενιόρ και τα αρνητικά ρεκόρ
- Η μητέρα της Σαρλίζ Θερόν σκότωσε τον πατέρα της – «Δε με στοιχειώνει» λέει η σταρ
- Κρήτη: Ισχυρός σεισμός στο Λασίθι
- Συναγερμός για την εξαφάνιση 26χρονου από τις Συκιές Θεσσαλονίκης



