Αναχωρεί για Ζάγκρεμπ η Eθνική
Η εθνική ανδρών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους για το Ευρωμπάσκετ και αύριο το πρωί (11:00) αναχωρεί για Ζάγκρεμπ, όπου το Σάββατο (5/9) αντιμετωπίζει την ΠΓΔΜ στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα ο Γιάννης Μπουρούσης, καθώς ο διεθνής σέντερ υπέστη χθες ελαφρύ διάστρεμμα.
Η εθνική ανδρών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους για το Ευρωμπάσκετ και αύριο το πρωί (11:00) αναχωρεί για Ζάγκρεμπ, όπου το Σάββατο (5/9) αντιμετωπίζει την ΠΓΔΜ στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα ο Γιάννης Μπουρούσης, καθώς ο διεθνής σέντερ υπέστη χθες ελαφρύ διάστρεμμα.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης και το ιατρικό τιμ επέλεξαν να ξεκουράσουν τον Καρδιτσιώτη σέντερ και έμεινε εκτός του ομαδικού προγράμματος κυρίως για προληπτικούς λόγους. Η αποστολή της εθνικής ανδρών θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Panorama» του Ζάγκρεμπ, ενώ οι αγώνες της Α’ φάσης στον όμιλο της εθνικής θα διεξαχθούν στο κλειστό «Arena Zagreb».
Με τσάρτερ της Aegean θα πετάξουν οι Έλληνες διεθνείς, προσφορά της εταιρείας στην «επίσημη αγαπημένη». Η χορηγός εταιρεία έχει προετοιμάσει μία μικρή εκδήλωση, στις 9:30 αύριο, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να ευχηθεί «καλή επιτυχία» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Μαζί με την αποστολή της εθνικής ανδρών θα ταξιδέψουν αύριο, τόσο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Γιώργος Βασιλακόπουλος, όσο και ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442