Μυτιλήνη: Καμμένα 2.500 στρέμματα δασικής έκτασης και καλλιεργειών
Συνεχίζει να κατακαίει τη χερσόνησο της Αμαλής στη Μυτιλήνη μεγαλική δασική πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε την Κυριακή και μέχρι στιγμής έχει κάψει περισσότερα από 2.5000 στρέμματα δασικών εκτάσεων, εκτάσεων με θάμνους και ελαιοκαλλιέργειες.
Συνεχίζει να κατακαίει τη χερσόνησο της Αμαλής μεγαλική δασική πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε χθες στις 9:00 και μέχρι στιγμής έχει κάψει περισσότερα από 2.5000 στρέμματα δασικών εκτάσεων, εκτάσεων με θάμνους και ελαιοκαλλιέργειες.
Για την κατάσβεση της φωτιάς, από το πρωί, επιχειρούν τρία ελικόπτερα, ένα αεροπλάνο τύπου Πετζετέλ καθώς το δεύτερο που εδρεύει στη Μυτιλήνη καθηλώθηκε στο έδαφος λόγω βλάβης, και τέσσερα αεροπλάνα τύπου καναντέρ από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Επίσης, χερσαίες δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τη Μυτιλήνη, τη Χίο, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και πάρα πολλοί εθελοντές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
