
Ο κύβος ερρίφθη: Την 1η Νοεμβρίου ξανά στις κάλπες η Τουρκία
Η Τουρκία θα διεξαγάγει πρόωρες εκλογές την 1η Νοεμβρίου και ενδιαμέσως θα σχηματιστεί μια προσωρινή κυβέρνηση, με εξωκοινοβουλευτικά μέλη εφόσον είναι απαραίτητο, δήλωσε την Παρασκευή ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.
Η Τουρκία θα διεξαγάγει πρόωρες εκλογές την 1η Νοεμβρίου και ενδιαμέσως θα σχηματιστεί μια προσωρινή κυβέρνηση, με εξωκοινοβουλευτικά μέλη εφόσον είναι απαραίτητο, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να σχηματίσει την προσωρινή κυβέρνηση, η οποία θα αποτελείται από διάφορα κόμματα, δήλωσαν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι.
Η Τουρκία οδηγείται ξανά στις κάλπες έπειτα από την αποτυχία των προσπαθειών που καταβλήθηκαν επί πολλές εβδομάδες προκειμένου να συμφωνηθεί η δημιουργία συνασπισμού του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) με αντιπολιτευόμενα κόμματα πριν την καταληκτική προθεσμία της 23ης Αυγούστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- The Waterboys: Λυρισμός και έκσταση στον Λόφο της Σάνης
- Καρυστιανού: Στα ρηχά και χωρίς συγκεκριμένες θέσεις στα σοβαρά θέματα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αχαρνές: Σε σοβαρή κατάσταση 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
- Αποφόρτιση τώρα: Τα «μυστικά» για πραγματική χαλάρωση
- Στις ΗΠΑ το 40% των συνταγών για φάρμακα – Επιπλέον 1% του ΑΕΠ χρειάζεται η Ευρώπη


