Με αυγά και μπουκάλια υποδέχτηκαν τον Πάνο Καμμένο στην Κω
Στην Κω μετέβη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, προκειμένου να εκτιμήσει προσωπικά την κατάσταση με τους πρόσφυγες και μετανάστες που βιώνει το νησί. Από τις 13:00 το μεσημέρι είχε συγκεντρωθεί στο δημαρχείο. Τα αίματα άναψαν και ο υπουργός δέχθηκε επίθεση με αυγά και μπουκάλια νερού.
Στην Κω μετέβη σήμερα, Παρασκευή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος προκειμένου να εκτιμήσει προσωπικά την κατάσταση με τους πρόσφυγες και μετανάστες που βιώνει το νησί. Από τις 13:00 το μεσημέρι είχε συγκεντρωθεί στο δημαρχείο πλήθος κόσμου το οποίο ζητούσε από τον δήμαρχο της Κω να κηρύξει τον κ. Καμμένο persona non grata (ανεπιθύμητο πρόσωπο) και να μην τον δεχθεί στο νησί.
Στις τρεις το μεσημέρι εμφανίστηκε στο δημαρχείο μονάδα των ΜΑΤ προκειμένου να «προετοιμάσει» την έλευση του υπουργού. Οι αστυνομικές δυνάμεις δέχτηκαν την αποδοκιμασία των συγκεντρωμένων και αποχώρησαν. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο υπουργός συνοδεία φρουράς όπου και του έγινε πρωτοφανής «υποδοχή αποδοκιμασίας».
Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν στον υπουργό αυγά και μπουκάλια με νερό, φώναζαν «προδότη, προδότη» και ζητούσαν να φύγει από το νησί. Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος ανέβηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.
Δημήτρης Χόνδρος
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή – Τα δρομολόγια και οι σταθμοί που επηρεάζονται
- Ισχυρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ στην Ανατολική Τουρκία
- Τσουκαλάς: Δικαίωση της στάσης του ΠΑΣΟΚ η απόφαση του Αρείου Πάγου για τον τόκο στη βασική οφειλή
- Ερμού: Τραυματίστηκε γυναίκα από πτώση γυψοσανίδας
- Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Κουαμέ
- Ηλεία: Υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας σε βάρος ανήλικης
