Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Προς παραμονή τελικά στην ΑΕΚ ο Δίπλαρος

Προς παραμονή τελικά στην ΑΕΚ ο Δίπλαρος

Οι εξηγήσεις που έδωσε ο Νίκος Δίπλαρος στη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι τον Μάκη Αγγελόπουλο φαίνεται πως θα κρατήσουν τελικά το νεαρό διεθνή στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Οι εξηγήσεις που έδωσε ο Νίκος Δίπλαρος στη συνάντηση που έγινε το
μεσημέρι τον Μάκη Αγγελόπουλο φαίνεται πως θα κρατήσουν τελικά το νεαρό
διεθνή στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πρόκεται για ένα 18χρονο παιδί, όπως όλα δείχνουν θα αντιμετωπιστεί όπως πρέπει από τη διοίκηση της «Ενωσης».

Παρ’ όλα αυτά η έκβαση της υποθεσης παραμένει ρευστή καθώς υπάρχουν μεγάλες πιέσεις της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης από τους οπαδούς που έχουν εξοργιστεί με τις δηλώσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δίπλαρος είχε δηλώσει ότι η ΑΕΚ είναι ένα… σκαλοπάτι για να φτάσει αργότερα στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό και δήλωσε οπαδός των «ερυθρολεύκων».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο