ΠΑΟΚ και Ατρόμητος ρίχνονται στην ευρωπαϊκή «μάχη»
Με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον ξεκινάει απόψε ο 3ος προκριματικός γύρος του Europa League, καθώς δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος ρίχνονται στη «μάχη» για μια θέση στα πλέι οφ αλλά και στους ομίλους της διοργάνωσης. Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί τη Σπαρτάκ Τρνάβα από τη Σλοβακία στο γήπεδο της Τούμπας (20:00). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κάνει το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση. Τον ίδιο στόχο έχει και η ομάδα του Περιστερίου, η οποία θέλει ένα εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Σουηδική ΑΪΚ Στοκχόλμης (20:00), εν όψει του επαναληπτικού αγώνα στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα.
Με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον ξεκινάει απόψε ο 3ος προκριματικός γύρος του Europa League, καθώς δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος ρίχνονται στη «μάχη» για μια θέση στα πλέι οφ αλλά και στους ομίλους της διοργάνωσης.
Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί τη Σπαρτάκ Τρνάβα από τη Σλοβακία στο γήπεδο της Τούμπας (20:00). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κάνει το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση.
Τον ίδιο στόχο έχει και η ομάδα του Περιστερίου, η οποία θέλει ένα εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Σουηδική ΑΪΚ Στοκχόλμης (20:00), εν όψει του επαναληπτικού αγώνα στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.