Γεύμα προς τιμήν των πολιτικών αρχηγών θα παραθέσει αύριο, Παρασκευή, στις 2:00 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος, με την ευκαιρία της 41ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Στο γεύμα θα παρακαθήσουν o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι» Σταύρος Θεοδωράκης, εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, λόγω απουσίας του γενικού γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Δημήτρη Κουτσούμπα, ο Αθανάσιος Παφίλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και η πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος κα Φώφη Γεννηματά.

Στο γεύμα δεν έχει κληθεί -προφανώς- η Χρυσή Αυγή.

Το πρωί, στις 9:30, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα μεταβεί στον ιστορικό χώρο του πρώην στρατοπέδου «ΕΑΤ-ΕΣΑ» στο Πάρκο Ελευθερίας και θα καταθέσει στεφάνι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ