Τρεις ισπανοί δημοσιογράφοι απήχθησαν στη Συρία
Τρεις ισπανοί δημοσιογράφοι απήχθησαν στη Συρία, ανακοίνωσαν πηγές της Ομοσπονδίας Δημοσιογραφικών Ενώσεων της Ισπανίας (FAPE) σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Τα ίχνη τους χάθηκαν στις 12 Ιουλίου στην περιοχή του Χαλεπιού. Το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας δηλώνει ότι έχει ενημερωθεί για το θέμα και προβαίνει στις κατάλληλες ενέργειες.
Τρεις ισπανοί δημοσιογράφοι απήχθησαν στη Συρία, ανακοίνωσαν πηγές της Ομοσπονδίας Δημοσιογραφικών Ενώσεων της Ισπανίας (FAPE) σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης.
Επισήμως, η πρόεδρος της FAPE δεν έκανε λόγο για απαγωγή, αλλά είπε ότι οι δημοσιογράφοι αγνοούνται εδώ και δέκα ημέρες.
«Προς το παρόν, μπορούμε μόνο να κάνουμε λόγο για εξαφάνιση» είπε η Έλσα Γκονθάλεθ μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση TVE.
Όπως εξήγησε, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τους τρεις άνδρες από τις 12 Ιουλίου, όταν βρίσκονταν στην περιοχή του Χαλεπιού.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι έχει ενημερωθεί για το θέμα και προβαίνει στις κατάλληλες ενέργειες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φλόριντα: Διώκεται νεαρός για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην έδρα της CENTCOM
- Μέση Ανατολή: Εκκληση για αποκλιμάκωση απευθύνει ο Κόστα στον Χέρτσογκ
- Αργεντινή: Η κυβέρνηση Μιλέι χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό
- Ιράν: Είναι «προς το συμφέρον» της G7 να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Ρούμπιο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Απευθείας αναθέσεις ύψους 2,2 δισ. ευρώ
- Eurogroup: Στο επίκεντρο οι αγορές ενέργειας και τα μέτρα πολιτικής – Ζητούμενο ο προσεκτικός σχεδιασμός

