Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Επαγγελματικά συμβόλαιο σε Νικολάου και Ρέτσο ο Ολυμπιακός

Επαγγελματικά συμβόλαιο σε Νικολάου και Ρέτσο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει μεταγραφές μόνο «έτοιμων» και «φτασμένων» ποδοσφαιριστών αλλά επενδύει και στο μέλλον, δίνοντας την ευκαιρία και σε παίκτες από τα τμήματα υποδομής του. Σε αυτό το πλαίσιο και με αυτή τη λογική οι νεαροί αμυντικοί Δημήτρης Νικολάου και Παναγιώτης Ρέτσος «προβιβάστηκαν» στην ανδρική ομάδα, καθώς υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια και αύριο θα αναχωρήσουν για την Αυστρία, προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία και να τεθούν υπό τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα.

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει μεταγραφές μόνο «έτοιμων» και «φτασμένων» ποδοσφαιριστών αλλά επενδύει και στο μέλλον, δίνοντας την ευκαιρία και σε παίκτες από τα τμήματα υποδομής του.

Σε αυτό το πλαίσιο και με αυτή τη λογική οι νεαροί αμυντικοί Δημήτρης Νικολάου και Παναγιώτης Ρέτσος «προβιβάστηκαν» στην ανδρική ομάδα, καθώς υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια και αύριο θα αναχωρήσουν για την Αυστρία, προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία και να τεθούν υπό τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα.

Η ανακοίνωση:

«Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές Δημήτριος Νικολάου και Παναγιώτης Ρέτσος υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο. Οι δυο παίκτες της ομάδας Νέων βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψαν τα συμβόλαια τους παρουσία του προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της «ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ» κ. Γιώργου Παύλου.

Οι δυο νεαροί αμυντικοί που είναι γεννημένοι το 1998 (Δημήτρης Νικολάου 13.8.1998, Παναγιώτης Ρέτσος 9.8.1998) αφού υπέγραψαν το συμβόλαιό τους το πρωί του Σαββάτου θ’ αναχωρήσουν για την Αυστρία προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας! Ο Δημήτριος Νικολάου ήταν αρχηγός της Κ-17 που κατέκτησε τη σεζόν 2014-15 το Πρωτάθλημα Super League στο Αγρίνιο ενώ ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν βασικό μέλος της ομάδας. Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν προετοιμασία με την ομάδα Νέων».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024