Ο Καπίνο υπογράφει στον Ολυμπιακό, ο Λόρια φεύγει…
Μόνο η ανακοίνωση μένει για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του Στέφανου Καπίνο στον Ολυμπιακό, καθώς ο διεθνής τερματοφύλακας όχι απλά βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά πέρασε και από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Στο μεταξύ, η έλευση του Καπίνο, στέλνει εκτός του Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος ξεκίνησε προετοιμασία, όμως, όλα δείχνουν πως θα καταλήξει στην τουρκική Τραμπζονσπόρ. Στην ισπανική Χετάφε ο Μπάλαζ Μέγιερι. Αποχώρησε από την προπόνηση ο Μποτία, χάνει το φιλικό με τη Ντούκλα Πράγας (19:15, ns1).
Μόνο η ανακοίνωση μένει για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του Στέφανου Καπίνο στον Ολυμπιακό, καθώς ο διεθνής τερματοφύλακας όχι απλά βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά πέρασε και από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Στο μεταξύ, η έλευση του Καπίνο, στέλνει εκτός του Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος ξεκίνησε προετοιμασία, όμως, όλα δείχνουν πως θα καταλήξει στην τουρκική Τραμπζονσπόρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός θα πληρώσει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ για την αποδέσμευση του Καπίνο, ενώ ή Μάιντς έδωσε άδεια στον 21άχρονο πορτιέρο για να ταξιδέψει στην Αθήνα και να κλείσει τη συμφωνία με την ομάδα του Λιμανιού.
Ο Καπίνο είναι ενήμερος πως θα αποτελεί την «αλλαγή» του Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια και έχει συμφωνήσει προφορικά για τριετές συμβόλαιο.
Το γεγονός ότι η έλευση του Καπίνο δεν σχετίζεται με ενδεχόμενο πώλησης του Ισπανού κίπερ, φαίνεται από το γεγονός ότι ο Λόρια πιθανότατα θα φύγει για την Τουρκία, όπου και έχει πρόταση από την Τραμπζονσπόρ. Θυμίζουμε πως ο Γεωργιανός αποκτήθηκε προ λίγων εβδομάδων από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποτελέσει… τρίτη επιλογή.
Στη Χετάφε ο Μέγιερι
Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Χετάφε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπάλαζ Μέγιερι, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια (2010-15) αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Χετάφε, ο 25χρονος Ούγγρος τερματοφύλακας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αποχώρησε από την προπόνηση ο Μποτία
Χωρίς τον Αλμπέρτο Μποτία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ντούκλα Πράγας, στο πρώτο φιλικό των «ερυθρόλευκων» για φέτος.
Ο Ισπανός αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στην πρωινή προπόνηση της ομάδας και έτσι κρίθηκε σκόπιμο να μην συνεχίσει.
Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας ευελπιστεί πως δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά δεν αποκλείεται ο Μποτία να μεταβεί σε νοσοκομείο της περιοχής για να υποβληθεί σε μαγνητική.
Στο φιλικό που είναι προγραμμισμένο για τις 19:15 δεν θα αγωνιστούν ούτε οι Ελαμπντελαουί, Ντοσεβί, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Ντουρμάζ, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας την Δευτέρα, καθώς και ο τραυματίας Μπενίτες.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ακούστηκαν στη Λεωφόρο, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0 για τα πλέι οφ της Super League – Δείτε βίντεο.
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 2-0 τον Παναθηναϊκό στο ιστορικό τελευταίο ντέρμπι «αιωνίων» στο γήπεδο της Λεωφόρου και έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου.