Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μπέρδεμα» με Τζιοβάνι, αλλά και ψυχραιμία, τραυματίας ο Ντούνης

«Μπέρδεμα» με Τζιοβάνι, αλλά και ψυχραιμία, τραυματίας ο Ντούνης

Περιπλέκεται η κατάσταση με το θέμα του Τζιοβάνι, σύμφωνα τουλάχιστον με τις αναφορές ΜΜΕ της Βραζιλίας, ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ διατηρούν την ψυχραιμία τους και ευελπιστούν ότι όλα θα εξελιχθούν όπως τα έχουν σχεδιάσει. Στο μεταξύ, τα άσχημα νέα... χτύπησαν την πόρτα στην προετοιμασία της ΑΕΚ. Ενώ ακόμα οι τραυματίες της περσινής σεζόν αναρρώνουν την Τρίτη ήρθε και πρώτο κρούσμα ατυχίας για φέτος. Ο Παναγιώτης Ντούνης τραυματίστηκε, με τη διάγνωση να κάνει λόγο για ρήξη έσω μηνίσκου.

Περιπλέκεται η κατάσταση με το θέμα του Τζιοβάνι, σύμφωνα τουλάχιστον με τις αναφορές ΜΜΕ της Βραζιλίας, ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ διατηρούν την ψυχραιμία τους και ευελπιστούν ότι όλα θα εξελιχθούν όπως τα έχουν σχεδιάσει.

Τα νέα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού αναφέρουν ότι η ομάδα του ποδοσφαιριστή, η Φλουμινένσε, κατέθεσε πρόταση τριετούς συμβολαίου στον ακραίο αμυντικό της, με αποδοχές ισόποσες εκείνων που του προσφέρει η αθηναϊκή ομάδα, ενώ η αίσθηση που υπάρχει είναι πως ο Τζιοβάνι θα την αποδεχθεί και θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες.

Οι αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες, αφού για τους ανθρώπους της Ένωσης τα δεδομένα είναι διαφορετικά, οδήγησαν τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα του παίκτη, ο οποίος διαβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι η συμφωνία δεν θα χαλάσει.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα αναμένεται να έχει ακόμη αρκετό «δρόμο», όμως το μόνο βέβαιο είναι ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν χάσει αρκετό μεταγραφικό χρόνο με τις παλινωδίες του παίκτη και, προφανώς, του περιβάλλοντός του, αφού κάποιος δύσπιστος θα μπορούσε να διακρίνει προσπάθεια έμμεσης πίεσης προς την ΑΕΚ για καλύτερη συμφωνία ως προς τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας.

Ρήξη μηνίσκου ο Ντούνης

Τα άσχημα νέα… χτύπησαν την πόρτα στην προετοιμασία της ΑΕΚ. Ενώ ακόμα οι τραυματίες της περσινής σεζόν αναρρώνουν την Τρίτη ήρθε και πρώτο κρούσμα ατυχίας για φέτος. Ο Παναγιώτης Ντούνης τραυματίστηκε, με τη διάγνωση να κάνει λόγο για ρήξη έσω μηνίσκου.

Την Τετάρτη θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και θ’ ανακοινωθεί στη συνέχεια και το διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Όπως ανέφερε σχετικά η ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ο 18χρονος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Παναγιώτης Ντούνης, υπέστη στην πρωινή προπόνηση της ομάδας, στο Γκολφ της Γλυφάδας, ρήξη έσω μηνίσκου του αριστερού γόνατος και αύριο Τετάρτη θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024