Με ρεκόρ συμμετοχών το 27ο Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας
Μέχρι αύριο, Τετάρτη θα βρίσκεται σε εξέλιξη το 27ο Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας με θέμα
«Παγκοσμιοτική ηθική και πολιτική σε συνάρτηση με την οικολογική φιλοσοφία» σε ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη. Φέτος σημειώνεται ρεκόρ συμμετοχών, καθώς λαμβάνουν μέρος 100 σύνεδροι από όλο τον κόσμο, όπως Ιαπωνία, Ρωσία, Κίνα, Αμερική, Ινδία αλλά και από την Ευρώπη, όπως Νορβηγία, Βρετανία κ.α.
Μέχρι αύριο, Τετάρτη θα βρίσκεται σε εξέλιξη το 27ο Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας με θέμα
«Παγκοσμιοτική ηθική και πολιτική σε συνάρτηση με την οικολογική φιλοσοφία» σε ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη.
Φέτος σημειώνεται ρεκόρ συμμετοχών, καθώς λαμβάνουν μέρος 100 σύνεδροι από όλο τον κόσμο, όπως Ιαπωνία, Ρωσία, Κίνα, Αμερική, Ινδία αλλά και από την Ευρώπη, όπως Νορβηγία, Βρετανία κ.α.
Μεταξύ των καθηγητών Φιλοσοφίας θα είναι η Τατιάνα Σούσλοβα, η Αναστασία Κοβκοκίνα, ο Ρόμπιν Άπεφελ, ο Σον Ζεν κά.
Μεγάλο επίσης είναι και το ποσοστό των φοιτητών και διδακτόρων Φιλοσοφίας, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, που λαμβάνουν μέρος ως σύνεδροι, καθώς το επίπεδο του συνεδρίου στην Ελλάδα θεωρείται από όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου ως πολύ υψηλό.
Το 27ο Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Amarilia στη Βουλιαγμένη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Γιορτή σήμερα 7 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο






