Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να κρατήσεις σταθερό το στράπλες φόρεμα σου

Πώς να κρατήσεις σταθερό το στράπλες φόρεμα σου

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:IMAXTree Τροποποίηση τώρα Αν δεν έχετε μια sur mesure επιλογή τότε το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να κάνετε διάφορες διορθώσεις ώστε να αγκαλιάσει το σώμα μας επιτρέποντας την ευελιξία κινήσεων σας χωρίς να είναι χαλαρό. Κοινώς, υπομονή, πολλές πρόβες και μια μοδίστρα που να εμπιστεύεστε. Με την πρώτη ματιά Από την άλλη, […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:IMAXTree

Τροποποίηση τώρα
Αν δεν έχετε μια sur mesure επιλογή τότε το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να κάνετε διάφορες διορθώσεις ώστε να αγκαλιάσει το σώμα μας επιτρέποντας την ευελιξία κινήσεων σας χωρίς να είναι χαλαρό. Κοινώς, υπομονή, πολλές πρόβες και μια μοδίστρα που να εμπιστεύεστε.
Με την πρώτη ματιά
Από την άλλη, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι οι μεταποιήσεις δεν θα μπορέσουν να «απογειώσουν» το φόρεμα σου οπότε φρόντισε από την αρχή να επιλέξεις ένα νούμερο-κόψιμό που θα ταιριάζει το σωματότυπο σου ώστε οι όποιες αλλαγές να είναι ακόμη πιο εύκολες και πετυχημένες.
Θέμα μεγέθους
Το να ανοίξεις λίγο τα cups σημαίνει ότι το στήθος σου θα έχει καλύτερη κάλυψη, δεν θα πιέζεται δίνοντας μια άσχημη φόρμα.
Υποστήριξη εκ των έσω
Για μεγαλύτερη ασφάλεια επέλεξε ένα μπούστο που να υποστηρίζεται από μπανέλες –κάτι σαν κορσές. Αυτό θα δώσει μεγαλύτερη σταθερότητα μη επιτρέποντας στο ύφασμα να μαζεύει και να πέφτει.
Το μυστικό σας όπλο
Εννοείται πως θα πρέπει να φορέσεις το κατάλληλο εσώρουχο: ένα στράπλες που να αγκαλιάζει και τη μέση σας θα ήταν ιδανικό.
Plan B
Μπορείς να έχεις προβλέψει με τη μοδίστρα σου έναν εύκολο τρόπο να προσθέσεις δαντελένιες τιράντες κυρίως για την ώρα του έντονου χορού.

gamos.gr

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024