Παπαδημούλης: Δάνειο-γέφυρα μέχρι την τελική συμφωνία
Την προώθηση μιας «λύσης λογικής» προκρίνει για τις συζητήσεις στις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο Twitter. «Δέσμη μεταρρυθμίσεων - δημοσιονομική ισορροπία, έναντι χρηματοδότησης και απομείωσης χρέους. Και δάνειο-γέφυρα μέχρι τη συμφωνία. Λύση λογικής» γράφει.
Την προώθηση μιας «λύσης λογικής» προκρίνει για τις συζητήσεις στις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο Twitter.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.