Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φιλική... 10άρα του Παναθηναϊκού επί της Άρνεμ

Φιλική… 10άρα του Παναθηναϊκού επί της Άρνεμ

Μια... δυνατή προπόνηση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Κυριακής, με τους «πράσινους» να κερδίζουν 10-0 την Άρνεμ στο πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού εν όψει της προετοιμασίας του. Διεκόπη για αρκετή ώρα ο αγώνας λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Μια… δυνατή προπόνηση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Κυριακής, με τους «πράσινους» να κερδίζουν 10-0 την Άρνεμ στο πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού εν όψει της προετοιμασίας του. Διεκόπη για αρκετή ώρα ο αγώνας λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στον αγώνα αφού μέχρι το 33′ και τη διακοπή, με σκόρερ τους Πέτριτς, Καλτσά και Μπεργκ προηγούνταν με 3-0.

Παρά τη διακοπή οι παίκτες του «τριφυλλιού» έμειναν «ζεστοί» και ένα λεπτό μετά την επανέναρξη του αγώνα, ξανά με τον Μάρκους Μπεργκ το σκορ διαμορφώθηκε στο 4-0. Λίγα λεπτά μετά ο Πέτριτς και Μπεργκ σκόραραν από ένα γκολ και διαμόρφωσαν 6-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβαν Κλωναρίδης και Καρέλης, ενώ με τον Λουντ να ανοίγει λογαριασμό ως παίκτης του Παναθηναϊκού ο πίνακας του σκορ έγραψε το τελικό 10-0!

Οι συνθέσεις του Παναθηναϊκού:

Α’ ημίχρονο: Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ζέκα, Αγγελόπουλος, Νίνης, Πέτριτς, Καλτσάς, Μπεργκ.

Β’ ημίχρονο:
Κοτσολης, Βέμερ, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Λουντ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Καρέλης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024