Αλέκος Παπαδόπουλος: Το «ναι» είναι Γολγοθάς, το «όχι» είναι συντριβή
«Ελπίζω και αύριο να πρυτανεύσει η λογική και να μην αυτοκτονήσει ο λαός ψηφίζοντας όχι. Το ερώτημα επί της ουσίας είναι ναι ή όχι στη χρεοκοπία» τονίζει ο Αλέκος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.
«Ελπίζω και αύριο να πρυτανεύσει η λογική και να μην αυτοκτονήσει ο λαός ψηφίζοντας όχι. Το ερώτημα επί της ουσίας είναι ναι ή όχι στη χρεοκοπία» τονίζει ο Αλέκος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.
Ο πρώην υπουργός παραδέχεται ότι το «ναι» θα είναι ένας νέος Γολγοθάς, αλλά εφόσον επικρατήσει το «όχι» «ίσως θα ήθελαν να γίνουμε κράτος Μπάαθ».
«Αν το επιχειρήσουν θα αφήσουν συντρίμμια που θα δυσκολέψουν τον λαό και τη νέα γενιά για ένα διάστημα. Γι’ αυτό η νεολαία της δραματικής αυτής δεκαετίας δεν πρέπει να πέσει ‘θερισμένη και αναπολόγητη’ στο σύνολο της χίμαιρας, όπως επιδιώκουν τα σημερινά είδωλα της λαϊκής πλάνης».
Ακόμη, θέτει το ερώτημα αν υπάρχουν δυνάμεις να εμπιστευθεί ο πολίτης, μετά τη Δευτέρα που πρέπει να φύγουν οι σημερινοί κυβερνώντες, δεδομένου ότι τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα καθοδηγούνται από πνεύμα που παραμένει βαθιά λαϊκιστικό και αντιμεταρρυθμιστικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Από το χιόνι, έως τη σοκολάτα – Πώς η κλιματική κρίση «διαγράφει» τα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων
- Πενιαρόγια: «Ξέρω ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, όλοι προσπαθούν να τη διορθώσουν»
- Ντέβον: Δύο άντρες που πήγαν για κολύμπι τα Χριστούγεννα αγνοούνται
- Το μήνυμα Δένδια για τις Άγιες Ημέρες
- Εξόριστοι στρατηγοί, υποστηρικτές του Άσαντ, σχεδιάζουν κρυφά εξέγερση στη Συρία
- Τeam κουραμπιές ή team μελομακάρονο; Τι ψηφίζουν οι Έλληνες


