Συνεργασία της ΔΕΗ με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται η Διοίκηση της ΔΕΗ για τη νέα Μονάδα 5 στην Πτολεμαΐδα.
Σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται η Διοίκηση της ΔΕΗ για τη νέα Μονάδα 5 στην Πτολεμαΐδα.
Με αφορμή την έκδοση άδειας δόμησης για την κατασκευή της νέας Μονάδας 5 στην Πτολεμαΐδα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Μανόλης Παναγιωτάκης, απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, το Δήμαρχο Εορδαίας κο Σάββα Ζαμανίδη και τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κο Βασίλειο Μιχελάκη, ευχαριστώντας τόσο τους ίδιους όσο και τα στελέχη των υπηρεσιών τους, για την υποστήριξη τους προκειμένου να επιτευχθεί η κατασκευή της Μονάδας.
Με την επένδυση για την κατασκευή της Μονάδας 5, προϋπολογιζόμενου κόστους 1,3 δισ. ευρώ, η περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας αναμένεται να ευνοηθεί και να διατηρήσει θέσεις εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: «Στο Παγκόσμιο Κύπελλο οικοδέσποινά μας είναι η FIFA, όχι ο Τραμπ ή οι ΗΠΑ»
- Έκρηξη Γλαβίνα με Δρυμιώτη: Ζείτε σε άλλη χώρα, δεν ζούμε σε δημοσκοπική δημοκρατία
- Ζαλγκίρις Κάουνας – Φενέρμπαχτσε 81-78: «Ζωντανοί» οι Λιθουανοί με Τουμπέλις και Γουίλιαμς-Γκος
- Η Μπενφίκα σχεδιάζει χωρίς Μουρίνιο, που πλησιάζει ξανά τη Ρεάλ
- LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν
- Χαβιέ Μπαρδέμ: H γενοκτονία στην Παλαιστίνη, η ευλογία της Πενέλοπε Κρουζ και η κατάρα του FOMO

