Συνεργασία της ΔΕΗ με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται η Διοίκηση της ΔΕΗ για τη νέα Μονάδα 5 στην Πτολεμαΐδα.
Σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται η Διοίκηση της ΔΕΗ για τη νέα Μονάδα 5 στην Πτολεμαΐδα.
Με αφορμή την έκδοση άδειας δόμησης για την κατασκευή της νέας Μονάδας 5 στην Πτολεμαΐδα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Μανόλης Παναγιωτάκης, απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, το Δήμαρχο Εορδαίας κο Σάββα Ζαμανίδη και τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κο Βασίλειο Μιχελάκη, ευχαριστώντας τόσο τους ίδιους όσο και τα στελέχη των υπηρεσιών τους, για την υποστήριξη τους προκειμένου να επιτευχθεί η κατασκευή της Μονάδας.
Με την επένδυση για την κατασκευή της Μονάδας 5, προϋπολογιζόμενου κόστους 1,3 δισ. ευρώ, η περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας αναμένεται να ευνοηθεί και να διατηρήσει θέσεις εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
