Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μία... ανάσα από την Μπαρτσελόνα ο Βεζένκοφ αναφέρουν ισπανικά Μέσα

Μία… ανάσα από την Μπαρτσελόνα ο Βεζένκοφ αναφέρουν ισπανικά Μέσα

Λεπτομέρειες απομένουν για τη μετακίνηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ από τη Θεσσαλονίκη στη Βαρκελόνη. Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο πάουερ φόργουορντ του Άρη, ο οποίος δέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης επίσημη πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του με τους «κίτρινους» ως το 2018, έχει στα χέρια του προσφορά από την Μπαρτσελόνα για τετραετή συνεργασία με τους «μπλουγκράνα», έναντι περίπου 1 εκατ. ευρώ, με όρο μέσα στο νέο συμβόλαιο για NBA out.

Λεπτομέρειες απομένουν για τη μετακίνηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ από τη Θεσσαλονίκη στη Βαρκελόνη.

Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο πάουερ φόργουορντ του Άρη, ο οποίος δέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης επίσημη πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του με τους «κίτρινους» ως το 2018, έχει στα χέρια του προσφορά από την Μπαρτσελόνα για τετραετή συνεργασία με τους «μπλουγκράνα», έναντι περίπου 1 εκατ. ευρώ, με όρο μέσα στο νέο συμβόλαιο για NBA out.

Μάλιστα, στα δημοσιεύματα επισημαίνεται ότι ο Βεζένκοφ έχει στο υπάρχον συμβόλαιο με τον Άρη ρήτρα μετακίνησης σε άλλη ομάδα έναντι του ποσού των 250.000 ευρώ.

Χαρακτηριστικό, άλλωστε, είναι το δημοσίευμα της «encestando.es», το οποίο θεωρεί δεδομένη την απόκτηση του πάουερ φόργουορντ από την Μπαρτσελόνα, καταβάλλοντας τη σχετική ρήτρα, μαζί με αυτή του Πάου Ρίμπας της Βαλένθια.

«Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ κοντά στην υπογραφή με τον Βεζένκοφ. Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ βουλγαρικής υπηκοότητας υπήρξε μία από τις αποκαλύψεις του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Άρη και είχε πολλές προσφορές. Φαίνεται, όμως, ότι είναι έτοιμος να δεσμευτεί με την Μπαρτσελόνα», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024