Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ανοίγουν 1.000 καταστήματα τραπεζών για τους συνταξιούχους
Το άνοιγμα 1.000 τραπεζικών καταστημάτων από αύριο Τετάρτη 1 Ιουλίου και για τρεις μέρες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι που δεν έχουν κάρτα ανάληψης, αποφασίσθηκε σε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών υπό τον Γιάνη Βαρουφάκη. Η λίστα με τα καταστήματα θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.
Το άνοιγμα 1.000 τραπεζικών καταστημάτων από αύριο Τετάρτη 1 Ιουλίου και για τρεις μέρες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι που δεν έχουν κάρτα ανάληψης, αποφασίσθηκε σε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών υπό τον Γιάνη Βαρουφάκη.
Ειδικότερα, σε διαρκή συνεννόηση με την Τράπεζα της Ελλάδος, αποφασίστηκε από την Τετάρτη 1η Ιουλίου και για τρεις μέρες, να ανοίξουν περί τα 1.000 τραπεζικά καταστήματα σε όλη την χώρα για να εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους που δεν διαθέτουν κάρτες ανάληψης ή χρεωστικές κάρτες και οι οποίοι θα δύνανται να αποσύρουν έως 120 ευρώ μετρητά μία φορά μόνον κατά την διάρκεια της εβδομάδας.
Παράλληλα, οι τράπεζες δεσμεύθηκαν να εκδώσουν άμεσα χρεωστικές κάρτες ώστε οι συνταξιούχοι να μπορούν να συναλλάσσονται κανονικά σε σημεία πώλησης που δέχονται χρεωστικές κάρτες καθώς και να κάνουν τις προβλεπόμενες αναλήψεις των 60 ευρώ ημερησίως.
Ο κατάλογος των τραπεζικών καταστημάτων που θα ανοίξουν την Τετάρτη θα δημοσιοποιηθεί αργότερα.
Τέλος, το υπουργείο Οικονομικών σχολιάζοντας δημοσιεύματα και αναφορές διαβεβαιώνει τους καταθέτες ότι οι καταθέσεις τους σε ευρώ είναι ασφαλείς τόσο πριν όσο και μετά το δημοψήφισμα.
«Το δημοψήφισμα δίνει στους πολίτες την ευκαιρία να αποφανθούν για το εάν συμφωνούν ή όχι με την πρόταση του Eurogroup να μπουν, άλλη μια φορά, στο στόχαστρο οι συντάξεις -ένα δημοψήφισμα που το Eurogroup προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να τορπιλίσει αρνούμενο να επεκτείνει την δανειακή συμφωνία για σύντομο χρονικό διάστημα» αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου