Τσακαλώτος: Προσδοκούμε μεγαλύτερη ευελιξία από τους δανειστές
Η Αθήνα προσδοκά μεγαλύτερη ευελιξία από τους θεσμούς τις προσεχείς ημέρες, δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος εν μέσω της κινητικότητας για συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και πιστωτών. Το δημοψήφισμα αποτελεί μέρος των διαπραγματεύσεων και όχι υποκατάστατο αυτών, αναφέρει ο κ. Τσακαλώτος.
Η Αθήνα προσδοκά μεγαλύτερη ευελιξία από τους θεσμούς τις προσεχείς ημέρες, δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος εν μέσω της κινητικότητας για συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και πιστωτών.
Το δημοψήφισμα αποτελεί μέρος των διαπραγματεύσεων και όχι υποκατάστατο αυτών, αναφέρει ο κ. Τσακαλώτος επισημαίνοντας ότι η ελληνική οικονομία δεν θα είχε βελτιωθεί με βάση τις προτάσεις των διεθνών δανειστών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ξεκίνησαν τον καβγά στο Ίλιον και τον τραυμάτισε με κατσαβίδι στο Περιστέρι
- Το μήνυμα του Πολονάρα: «Στόχος μου να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό» (pic)
- Ουγγαρία: Το Κρεμλίνο λέει ότι ελπίζει σε ρεαλιστικούς δεσμούς με τη νέα ηγεσία μετά την ήττα Όρμπαν
- Η Γερμανία μειώνει τον φόρο στα καύσιμα λόγω της εκτόξευσης των τιμών
- Η έκπληξη του Ολυμπιακού στον Πίτερς για τα γενέθλιά του (vid)
- Απόδραση δύο κρατουμένων από το νοσοκομείο Τρικάλων