Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Η Omega Pharma στο πλευρό του Σικιαρίδειου Ιδρύματος

Η Omega Pharma, έχοντας ως βασική της αποστολή την ενίσχυση της καθημερινής υγείας και ευεξίας των ανθρώπων και θέτοντας πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τον άνθρωπο, διέθεσε στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα προϊόντα των σειρών Jungle Formula και Lactacyd.

Η Omega Pharma, έχοντας ως βασική της αποστολή την ενίσχυση της καθημερινής υγείας και ευεξίας των ανθρώπων και θέτοντας πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τον άνθρωπο, διέθεσε στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα προϊόντα των σειρών Jungle Formula και Lactacyd. Κατά αυτό τον τρόπο, η Omega Pharma θέλησε να στηρίξει έμπρακτα τα παιδιά με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες.

Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα αποτελεί Κέντρο Ανοιχτής Φροντίδας για την κατάρτιση παιδιών, νέων και ενηλίκων με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες, με σκοπό την ομαλή τους ένταξη στην οικογένεια και την κοινωνία.

Για τους σκοπούς της καλοκαιρινής κατασκήνωσης που οργανώνει το Ίδρυμα, η Omega Pharma διέθεσε απωθητικά κουνουπιών Jungle Formula, τα οποία προσφέρουν ισχυρή αποτελεσματικότητα και προστασία για κάθε περίσταση, καθώς και προϊόντα Lactacyd Sensitive, το οποίο χάρη στο βιολογικό L-γαλακτικό οξύ που περιέχει, το καθιστά ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα των κοριτσιών και γυναικών.

health.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024