Παπαδημούλης: Ο Γιούνκερ δίνει σήμα για ανατροπή της κυβέρνησης Τσίπρα
«Ο Γιούνκερ αναλαμβάνει αρχιστράτηγος του 'ναι' και δίνει το στίγμα: Ανατροπή της κυβέρνησης Τσίπρα» δηλώνει σε μήνυμά του στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης μετά τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Κομισιόν. «Απαντάμε όχι. Μένουμε Ευρώπη με αξιοπρέπεια» αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης.
«Ο Γιούνκερ αναλαμβάνει αρχιστράτηγος του ‘ναι’ και δίνει το στίγμα: Ανατροπή της κυβέρνησης Τσίπρα» δηλώνει σε μήνυμά του στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης μετά τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Κομισιόν. «Απαντάμε όχι. Μένουμε Ευρώπη με αξιοπρέπεια» αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης.
Ο Γιούνκερ αναλαμβάνει αρχιστράτηγος του Ναι κ δίνει το στίγμα: Ανατροπή της κυβέρνησης Τσίπρα.Απαντάμε:Όχι, μένουμε Ευρώπη με αξιοπρέπεια.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής