Λευκωσία: Στηρίξαμε το αίτημα της Αθήνας για αναδιάρθρωση
Στο κρίσιμο Eurogroup του Σαββάτου η Λευκωσία επέμεινε ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ και στήριξε τη θέση της Αθήνας για αναδιάρθρωση του χρέους, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.
Στο κρίσιμο Eurogroup του Σαββάτου η Λευκωσία επέμεινε ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ και στήριξε τη θέση της Αθήνας για αναδιάρθρωση του χρέους, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.
Σχετικά για την ανακοίνωση του Eurogroup, η οποία «είχε τη στήριξη όλων των μελών της ευρωζώνης πλην της Ελλάδας», κύκλοι της κυπριακής κυβέρνησης αναφέρουν ότι το κείμενο ήταν μια περιγραφική ανακοίνωση για τις διαπραγματεύσεις, στην οποία αναφέρεται ότι η Ελλάδα ήταν αυτή που διέκοψε τη διαπραγμάτευση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πολυτέλεια; Ξεχάστε όσα ξέρατε – Οι εκατομμυριούχοι της ΑΙ ξοδεύουν αλλού τα χρήματά τους
- ΕΛΑΣ: 400+1 πολίτες από την κοινωνία στο Εθνικό Συμβούλιο – Όλα τα ονόματα στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο
- Συνταγή: Μεσογειακά ζυμαρικά με ψητή φέτα
- ΠΑΣΟΚ: Συντηρεί την κόντρα με την κυβέρνηση για το πρόγραμμα – Νέα συνέντευξη τύπου Ανδρουλάκη για τις 17 παρεμβάσεις στις συντάξεις
- Μην «κλέβεις» χρόνο από τον ύπνο σου
- Καιρός: Έως τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Για πρώτη φορά πράσινο φως για «φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι»
- Ο Μικ Τζάγκερ λέει ότι «δεν υπάρχει τίποτα καλό στο να μεγαλώνεις»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442