Ανοδικά κινούνται την Πέμπτη οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων
Ανοδικά κινούνται την Πέμπτη οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων μετά το άκαρπο χθεσινό Eurogroup με την προσοχή των επενδυτών να είναι στραμμένη στις Βρυξέλλες και στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις.
Ανοδικά κινούνται την Πέμπτη οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων μετά το άκαρπο χθεσινό Eurogroup με την προσοχή των επενδυτών να είναι στραμμένη στις Βρυξέλλες και στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις.
Η απόδοση του ελληνικού 2ετούς ομολόγου διαμορφώνεται στο 22,4% από 21,133% χθες, η απόδοση του ελληνικού 5ετούς ομολόγου είναι στο 16%, από 14,939% χθες Τετάρτη, η απόδοση του ελληνικού 10ετούς ομολόγου διαμορφώνεται στο 11,05%, από 10,556% χθες, η απόδοση του ελληνικού 15ετούς ομολόγου κινείται στο 9,743% στα ίδια επίπεδα με χθες, η απόδοση του 20ετούς ομολόγου είναι στο 9,3% από 8,899% στη χθεσινή συνεδρίαση και η απόδοση του ελληνικού 30ετούς ομολόγου διαμορφώνεται στο 8,6%, από 8,316% χθες Τετάρτη.
Η απόδοση του γερμανικού 10ετούς ομολόγου αναφοράς διαμορφώνεται στο 0,833%. Το ιρλανδικό 10ετες ομόλογο σημειώνει απόδοση 1,62%. Το ιταλικό 10ετες ομόλογο σημειώνει απόδοση 2,14%, ενώ το πορτογαλικό 10ετές σημειώνει αυξημένη απόδοση στο 2,77%. Η απόδοση του ισπανικού 10ετούς ομολόγου διαμορφώνεται στο 2,14%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης «ανοίγεται» στα αριστερά του, ο Δούκας «δεν κάνει πίσω» και ο Γερουλάνος (ξανά) μιλά για τη «βελόνα»
- Σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στις Αχαρνές – Καπνοί και αλυσιδωτές εκρήξεις
- Αυτοδύναμη είναι σήμερα μόνο η ανάγκη πολιτικής αλλαγής
- Τα «παιδικά» που μας μεγάλωσαν ήταν του Ρότζερ Άλερς: Πέθανε ο συν-σκηνοθέτης του «Βασιλιά των Λιονταριών»
- ΑΕΚ: Καρέ τερμάτων μετά από 25χρόνια – Ο Γιόβιτς έγραψε ιστορία κόντρα στον Παναθηναϊκό (pics, vids)


