Ενίσχυση από Βραζιλία με ακραίο και διαγώνιο στον Παναθηναϊκό
«Λάτιν» χρώμα θα έχει φέτος η εξάδα του Παναθηναϊκού στην Α1 Ανδρών, καθώς οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση δύο Βραζιλιάνων αθλητών. Ο πρώτος εξ' αυτών είναι ο 25χρονος ακραίος Ούγκο Γκιμαράες (4/7/1990, 1.98) που πέρυσι έπαιξε στη Λαμία και ο δεύτερος, ο Γουίντσον Φερέιρα (13/9/1988, 1.98), διαγώνιος, που έπαιζε στην πατρίδα του.
«Λάτιν» χρώμα θα έχει φέτος η εξάδα του Παναθηναϊκού στην Α1 Ανδρών, καθώς οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση δύο Βραζιλιάνων αθλητών.
Ο πρώτος εξ΄ αυτών είναι ο 25χρονος ακραίος Ούγκο Γκιμαράες (4/7/1990, 1.98), ο οποίος έπαιξε πέρυσι στη Λαμία και τη βοήθησε να παραμείνει στην Α1, έστω μέσω των πλέι άουτ. Ο Γκιμαράες είχε στο πρωτάθλημα 214 πόντους, που προήλθαν από 173 επιθέσεις (173/380, 45,53%), 24 άσσους και 17 μπλοκ.
Ο δεύτερος είναι ο Γουίντσον Φερέιρα (13/9/1988, 1.98), που καλύπτει τη θέση του διαγώνιου και διαθέτει και λιβανέζικη υπηκοότητα έχοντας αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της χώρας με τις Μπλατ, Μπουχριέχ, Χμπουμπ, καθώς και στη βραζιλιάνικη FUVIC.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν το συμβόλαιο που δίνει στον Τζόουνς ο Ολυμπιακός και πότε έρχεται ο παίκτης στην Ελλάδα
- Αγρότες: Ανοίγουν μπάρες σε διόδια – Σε ποια σημεία εντοπίζονται προβλήματα στην κυκλοφορία
- Ιωάννης Παπαζήσης: «Στη δική μου γενιά έπεφτε ξύλο, ήμασταν έρμαια της κάθε τρέλας του σκηνοθέτη»
- Η AI κατακλύζει το YouTube: 20% του περιεχομένου είναι κακοφτιαγμένα «slop»
- Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 68-72: Σπουδαίο «διπλό» για τον «Δικέφαλο» με πρωταγωνιστή τον Ταϊρί (vid)
- Γάζα: «Συλλογική τιμωρία» – Το Ισραήλ έχει δολοφονήσει πάνω από 700 συγγενείς δημοσιογράφων
