Διάψευση Βαρουφάκη στα περί επιστροφής της πρότασης με την υπογραφή του
Σε διάψευση δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι το έγγραφο με τις ελληνικές προτάσεις που εστάλη το βράδυ της Κυριακής στους Θεσμούς επεστράφη διότι έφερε την υπογραφή του, προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
Σε διάψευση δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι το έγγραφο με τις ελληνικές προτάσεις που εστάλη το βράδυ της Κυριακής στους Θεσμούς επεστράφη διότι έφερε την υπογραφή του, προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, τις οποίες διέψευσε μέσω Twitter o κ. Βαρουφάκης, οι δανειστές αρνήθηκαν να παραλάβουν την πρόταση με την υπογραφή του υπουργού Οικονομικών, με αποτέλεσμα το έγγραφο να υπογράψει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλλες.
Ψέμα #1: Το έγγραφο επεστράφη (δεν επεστράφη ποτέ)
Ψέμα #2: Επεστράφη επειδή έφερε την υπογραφή μου (έφερε του ΠΘ)
— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) June 23, 2015
Ο κ. Βαρουφάκης ανάρτησε το ίδιο tweet και στα αγγλικά, δεδομένου ότι αντίστοιχες πληροφορίες κυκλοφόρησαν και στο εξωτερικό. Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση του Πίτερ Σπίγκελ των Financial Times, ο οποίος είχε μιλήσει για παράδοση λάθος εγγράφου.
3 sr officials tell me #Greece told institutions they sent wrong document at midnight. Have promised revised version http://t.co/ae5yDfC1U4
— Peter Spiegel (@SpiegelPeter) June 22, 2015
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ: Πού πάνε τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης; – Διαφήμιση 828.000€ για σιδηροδρομικά που δεν έγιναν
- Ο νέος τουριστικός χάρτης: Γιατί αλλάζουν οι προορισμοί και τι σημαίνει για την οικονομία
- «Κρυφός φόρος» η ακρίβεια στα τρόφιμα – Ο δραματικός αντίκτυπός της στην καθημερινότητα
- «Με έκαψε σήμερα» – Ο Τιμοτέ Σαλαμέ αποκαλύπτει το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
- Ερώτηση Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: Σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη σκανδάλου στην διαχείριση κονδυλίων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ
- ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Κλαβέλ – Πολλά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
