Επίδειξη drones στο ανακαινισμένο Media Markt στο Μαρούσι
Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 διοργανώνεται στο ανακαινισμένο κατάστημα της αλυσίδας Media Markt στο Μαρούσι επίδειξη τηλεκατευθυνόμενων μη επανδρωμένων ιπτάμενων οχημάτων, γνωστών ως drones.
Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 διοργανώνεται στο ανακαινισμένο κατάστημα της αλυσίδας Media Markt στο Μαρούσι επίδειξη τηλεκατευθυνόμενων μη επανδρωμένων ιπτάμενων οχημάτων, γνωστών ως drones.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα drones στο media-markt.gr, στην διεύθυνση
http://mediazine.mediamarkt.gr/drones-ta-tilekatefthinomena-pou-allazoun-tous-orous-tou-pechnidiou-an-ise-gkatzetakias-gamer-tote-sigoura-tha-ta-latrefsis/
Οι τιμές των drones στο e-shop της αλυσίδας ξεκινούν από τα 110 περίπου ευρώ και φτάνουν τα 1230 ευρώ με ένα τηλεκατευθυνόμενο ιπτάμενο drone «από τα πλέον προσιτά drones», που φέρει ενσωματωμένη κάμερα για την εναέρια λήψη φωτογραφιών και βίντεο και δυνατότητα προγραμματισμένης επιστροφής στην βάση.
In.gr Τεχνολογία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μεγάλες αλλαγές, μαζικές προσλήψεις
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι συνομίλησε με τη Ροδρίγκες που «είναι υπέροχος άνθρωπος»
- Νιγηρία – Μαρόκο 0-0, 4-2 πεν.: Στον τελικό του Κόπα Άφρικα η ομάδα του Ελ Κααμπί! (vid)
- Google Gemini: Τι είναι το «Personal Intelligence» και πως θα θυμάται την ζωή σου
- Έρευνα του FBI στο σπίτι και τις συσκευές δημοσιογράφου της Washington Post
- Αλμπαθέτε – Ρεάλ Μαδρίτης 3-2: Σόου του Μπετανκόρ, πρωταγωνιστής με δυο γκολ στο αποκλεισμό-σοκ της «βασίλισσας»
