Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συναντηθεί ο Σταύρος Θεοδωράκης
Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, θα γίνει στις 2 μετά το μεσημέρι ο Σταύρος Θεοδωράκης. Το Ποτάμι ζητά σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «το πρωί της Δευτέρας», μετά το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές της. «Η χώρα πρέπει να μείνει όρθια μέσα στην Ευρώπη και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους» τόνισε.
Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, θα γίνει στις 2 μετά το μεσημέρι ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Το Ποτάμι ζητά σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «το πρωί της Δευτέρας», μετά το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές της.
Το Ποτάμι «καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να καλέσει το πρωί της Δευτέρας τους πολιτικούς αρχηγούς και να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
«Η χώρα πρέπει να μείνει όρθια μέσα στην Ευρώπη και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους. Περιμένουμε την υπεύθυνη αντίδραση της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας» προσθέτει το Ποτάμι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φειδίας Παναγιώτου: Ερευνα σε βάρος του από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Ο ίδιος δηλώνει άγνοια
- Μεξικό: Εξέδωσε στις ΗΠΑ 37 φερόμενα ως μέλη συμμοριών
- Νίγηρας: Σφαγή 31 αμάχων σε επίθεση που αποδίδεται στους τζιχαντιστές
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
- Ο Τραμπ είχε μια «πολύ σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Ερντογάν που «συμπαθεί πολύ»