ΕΥΔΑΠ: Αύξηση πωλήσεων και κερδών στο πρώτο τρίμηνο 2015
Σημαντική αύξηση των αποτελεσμάτων του κατέγραψε ο Όμιλος ΕΥΔΑΠ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2015, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στο ποσό των 71,9 εκατ. ευρώ, έναντι 70,7 εκατ. ευρώ του αντιστοίχου τριμήνου του 2014, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 1,7%.
Σημαντική αύξηση των αποτελεσμάτων του κατέγραψε ο Όμιλος ΕΥΔΑΠ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2015, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στο ποσό των 71,9 εκατ. ευρώ έναντι 70,7 εκατ. ευρώ του αντιστοίχου τριμήνου του 2014, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 1,7%.
Αύξηση κατά 101,7% παρουσίασαν τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) του ομίλου, τα οποία ανήλθαν σε 16,9 εκατ. ευρώ έναντι 8,4 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο, λόγω της μείωσης των λειτουργικών εξόδων.
Τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν στα 9,9 εκατ. ευρώ, έναντι 9,1 εκατ. ευρώ του πρώτου τριμήνου του 2014, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 9%.
Τα κέρδη μετά από φόρους κατέγραψαν διαμορφώθηκαν στο ποσό των 9,1 εκατ. ευρώ από 5,5 εκατ. αντίστοιχα το πρώτο τρίμηνο του 2014, αυξημένα κατά 66,8%.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο φόρος εισοδήματος της τρέχουσας περιόδου είναι μειωμένος κατά ποσό 1,5 εκατ. ευρώ λόγω αντιστροφής πρόβλεψης που είχε σχηματισθεί στα προηγούμενα έτη για πιθανές διαφορές φορολογικού ελέγχου των χρήσεων 2008, 2009 και 2010, έλεγχος ο οποίος ολοκληρώθηκε εντός του Μαΐου 2015.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακίνητα: Οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ – Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερο και ποιοι λιγότερο το 2026
- Stoiximan GBL: Ανακοινώθηκε αλλαγή ώρας για έξι αγώνες
- Ηλιάνα Μαυρομάτη: Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της Μιρέλλας στη σειρά του MEGA «Μια νύχτα μόνο»
- Βίντεο με την εξέλιξη της κακοκαιρίας Byron – Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι καταιγίδες στην Αττική
- Νέα απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εις βάρος του ΕΟΠΥΥ – Τρεις συλλήψεις για εικονικές συνταγογραφήσεις
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»