Φάκελος με σφαίρα στον Λεωνίδα Γρηγοράκο στη Βουλή
Εναν φάκελο μεγέθους Α4 που περιείχε φυσίγγιο πυροβόλου όπλου εντόπισαν οι υπάλληλοι στην αλληλογραφία της Βουλής. Παραλήπτης ήταν ο βουλευτής και γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος και αποστολέας ανύπαρκτο πρόσωπο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
Εναν φάκελο μεγέθους Α4 που περιείχε φυσίγγιο πυροβόλου όπλου εντόπισαν οι υπάλληλοι στην αλληλογραφία της Βουλής.
Παραλήπτης ήταν ο βουλευτής και γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος και αποστολέας ανύπαρκτο πρόσωπο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
Τόσο ο φάκελος όσο και η σφαίρα, μεταφέρθηκαν στην διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών για να εντοπιστεί τυχόν αποτύπωμα ή γενετικό υλικό.
Tην έρευνα ανέλαβε η υποδιεύθυνση ασφάλειας και από τα πρώτα στοιχεία ο αποστολέας φαίνεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στην Ιόνια Οδό
- Πληθωρισμός ΗΠΑ: Εκτόξευση στο 3,3% τον Μάρτιο – Στο 10,9% ο πληθωρισμός ενέργειας
- Στην Αυστρία για την πρόκριση στο Euro 2026 η Εθνική χάντμπολ των γυναικών
- Επιστρέφει το «Trainspotting» με αφορμή τα 30α του γενέθλια
- Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο δημοσιογράφος Νίκος Παπαδάκος
- Αυξημένη σε σχέση με πέρσι η έξοδος του Πάσχα από την Αττική στις εθνικές οδούς
