Υπό εξέταση η ένταξη του νοσοκομείου των Φυλακών Κορυδαλλού στο ΕΣΥ
Ομάδα Εργασίας για την ένταξη του Νοσοκομείου και του Ψυχιατρείου των Φυλακών Κορυδαλλού στο ΕΣΥ, συγκροτήθηκε στο υπουργείο Υγείας. Η Ομάδα Εργασίας θα πρέπει να παραδώσει την πρότασή της στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Μονάδων Υγείας μέχρι τις 26 Ιουνίου.
Ομάδα Εργασίας για την ένταξη του Νοσοκομείου και του Ψυχιατρείου των Φυλακών Κορυδαλλού στο ΕΣΥ, συγκροτήθηκε στο υπουργείο Υγείας.
Ο ρόλος της Ομάδας Εργασίας είναι συμβουλευτικός και τα αντικείμενα δραστηριότητάς της είναι, η αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης στο Νοσοκομείο και το Ψυχιατρείο Κρατουμένων Φυλακών Κορυδαλλού, η διερεύνηση των διοικητικών, νομικών και ιατρικών ζητημάτων που ανακύπτουν, η λειτουργική διασύνδεση με όμορες Δημόσιες Δομές Υγείας και η κατάθεση πρότασης – πορίσματος αντιμετώπισης των ανωτέρω ζητημάτων και η εκπόνηση σχεδίου νομοθετικής ρύθμισης για την ένταξη του Νοσοκομείου και το Ψυχιατρείου στο ΕΣΥ.
Η Ομάδα Εργασίας θα πρέπει να παραδώσει την πρότασή της στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Μονάδων Υγείας μέχρι τις 26 Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δίκη υποκλοπών: Έθεσαν σε κίνδυνο τη Δημοκρατία οι πράξεις Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου, τόνισε ο Λιανός
- ΠΟΥ: Οι μισοί από τους 94 και πλέον εκατ. ανθρώπους με καταρράκτη δεν έχουν πρόσβαση σε επέμβαση
- Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]
- Βουλή ΗΠΑ: Θυελλώδης συνεδρίαση κατά την ακρόαση των επικεφαλής των υπηρεσιών για τη μετανάστευση
- Ουκρανία: 4 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο
- Σκάνδαλο Επσταϊν: Μια κατάθεση του 2006 αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ γνώριζε για τα εγκλήματα του πρώην φίλου του
