«Αγροτικό» κατά τη θητεία για γιατρούς, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, δικηγόρους
Οι γιατροί θα μπορούν να κάνουν το αγροτικό τους κατά την άσκηση της θητείας τους, όπως επίσης το ίδιο θα μπορεί να συμβαίνει και με αρχιτέκτονες, μηχανικούς και δικηγόρους, δήλωσε από την Λάρισα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος.
Οι γιατροί θα μπορούν να κάνουν το αγροτικό τους κατά την άσκηση της θητείας τους, όπως επίσης το ίδιο θα μπορεί να συμβαίνει και με αρχιτέκτονες, μηχανικούς και δικηγόρους, δήλωσε από την Λάρισα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά οι νεοσύλλεκτοι γιατροί κατά τη θητεία τους θα έχουν τη δυνατότητα να συνταγογραφούν σε αγροτικές ή απομακρυσμένες περιοχές.
Ο Κώστας Ήσυχος αναφέρθηκε σε νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου, στο πλαίσιο του οποίου θα περιλαμβάνονται ρυθμίσεις σε θέματα που αφορούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και η προαναφερόμενη.
Ενώ στις προωθούμενες ρυθμίσεις συμπεριλαμβάνονται και αυτές που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία που είναι στην κατοχή των Ενόπλων Δυνάμεων και αφορούν στην αξιοποίηση τους και στην απόδοσή τους στους πολίτες.
Ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε επίσης ότι προχωρά ο σχεδιασμός που αφορά στην ίδρυση της «νέα ΜΟΜΑ»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σκύλος και φαγητό: Ποιες είναι οι αιτίες που «ξεχειλίζει» από ενθουσιασμό. Θα σας εκπλήξουν!
- Θρίλερ σε bulk carrier στον Κόλπο του Άντεν: Drone με πυρομαχικό 50 κιλών εξουδετερώθηκε εν πλω σε επιχείρηση 12 ωρών
- Πρωτομαγιά 1994-2026: Η μέρα που ο Θεός της Ταχύτητας, Άιρτον Σένα, έφυγε για την αιωνιότητα (vids, pics)
- Αίγυπτος: Γερμανός τουρίστας πέθανε από δάγκωμα φιδιού – Μπήκε μέσα στο παντελόνι του
- «Τη φλόγα του αγώνα κρατάμε ζωντανή» – Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
- Η «Evita» του Τζέιμι Λόιντ με τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ ταξιδεύει στο Μπρόντγουεϊ

