Λίγη ώρα έμεινε μέχρι τη μεγάλη βραδιά του 60ού διαγωνισμού της Eurovision που γίνεται στην Βιέννη. Η Ελλάδα με το τραγούδι One last breath της Μαρίας Έλενας Κυριάκου που προκρίθηκε στον α΄ημιτελικό θα εμφανιστεί απόψε στην 15η θέση. Η Κύπρος με το τραγούδι του Γιάννη Καραγιάννη One thing i should have done που πέρασε στον β' ημιτελικό θα εμφανιστεί στην 11η θέση. Ο τελικός θα μεταδοθεί στις 22:00 από τη ΝΕΡΙΤ.

Λίγη ώρα έμεινε μέχρι τη μεγάλη βραδιά του 60ού διαγωνισμού της Eurovision που γίνεται στην Βιέννη. Η Ελλάδα με το τραγούδι One last breath της Μαρίας Έλενας Κυριάκου που προκρίθηκε στον α΄ημιτελικό θα εμφανιστεί απόψε στην 15η θέση.

Η Κύπρος με το τραγούδι του Γιάννη Καραγιάννη One thing i should have done που πέρασε στον β’ ημιτελικό θα εμφανιστεί στην 11η θέση. Ο τελικός θα μεταδοθεί στις 22:00 από τη ΝΕΡΙΤ.

Στον τελικό λαμβάνουν μέρος συνολικά 27 χώρες. Οι 20 αναδείχθηκαν από τους δύο ημιτελικούς, ενώ οι υπόλοιπες επτά (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Βρετανία, η διοργανώτρια Αυστρία, καθώς και η Αυστραλία που φέτος συμμετέχει τιμητικά) περνούν απευθείας.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον αποψινό τελικό είναι:

1. Σλοβενία
2. Γαλλία
3. Ισραήλ
4. Εσθονία
5. Ηνωμένο Βασίλειο
6. Αρμενία
7. Λιθουανία
8. Σερβία
9. Νορβηγία
10. Σουηδία
11. Κύπρος
12. Αυστραλία
13. Βέλγιο
14. Αυστρία
15. Ελλάδα
16. Μαυροβούνιο
17. Γερμανία
18. Πολωνία
19. Λετονία
20. Ρουμανία
21. Ισπανία
22. Ουγγαρία
23. Γεωργία
24. Αζερμπαϊτζάν
25. Ρωσία
26. Αλβανία
27. Ιταλία

Οι χώρες που προκρίθηκαν στον α’ ημιτελικό είναι οι: Αλβανία, Αρμενία, Ρωσία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Ελλάδα, Εσθονία, Γεωργία, Σερβία και Βέλγιο.

Οι χώρες που προκρίθηκαν στον β’ ημιτελικό είναι οι: Λιθουανία, Σλοβενία, Πολωνία, Σουηδία, Νορβηγία, Μαυροβούνιο, Κύπρος, Αζερμπαϊτζάν, Λετονία και Ισραήλ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr