Οι απαντήσεις των θεμάτων στα Μαθηματικά Ι των ΕΠΑΛ
Μη αναμενόμενη ήταν η θεωρία στα Μαθηματικά Ι που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις πανελλαδικές εξετάσεις. Τα θέματα Β, Γ και Δ ήταν στα ίδια επίπεδα με τα περσινά. Ιδιαίτερη προσοχή έπρεπε να δοθεί στο πρόβλημα του Δ' θέματος. Το in.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Ορόσημο μεταδίδουν τις απαντήσεις των θεμάτων.
Μη αναμενόμενη ήταν η θεωρία στα Μαθηματικά Ι που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις πανελλαδικές εξετάσεις. Τα θέματα Β, Γ και Δ ήταν στα ίδια επίπεδα με τα περσινά. Ιδιαίτερη προσοχή έπρεπε να δοθεί στο πρόβλημα του Δ’ θέματος.
Οι μαθητές των ΕΠΑΛ- Ομάδα Α διεκδικούν θέσεις εισαγωγής στα τμήματα των ΤΕΙ, στις σχολές υπαξιωματικών, Αστυφυλάκων και τις ΑΕΝ.
Οι πανελλαδικές θα συνεχιστούν για τα ημερήσια και τα εσπερινά ΕΠΑΛ (ομάδα Β) την Παρασκευή με μαθήματα Κατεύθυνσης και συγκεκριμένα Νεοελληνική Λογοτεχνία (Θεωρητική Κατεύθυνση), Βιολογία (Θετική Κατεύθυνση), Χημεία-Βιοχημεία (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εορταστικό ωράριο: Πρεμιέρα κάνει την Πέμπτη – Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Μιλγουόκι Μπακς – Φιλαδέλφεια Σίξερς 101-116: Νέα εντός έδρας ήττα από τα «Ελάφια»
- Καιρός: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία Byron το Σάββατο – Υπερχείλισαν Πηνειός και Ενιπέας – Ήχησε 112
- «Άνθρωποι και ποντίκια»: Ξεκίνησε η προπώληση Ιανουαρίου, μετά τα sold out του Δεκεμβρίου
- Το άλλο πρόσωπο του Λανουά στους διαιτητές και ο απολογισμός που έρχεται
- Πορτοκαλί τιμολόγια: Έρχονται οι χρεώσεις ρεύματος ανά ώρα

