Νέες τουρκικές προκλήσεις πάνω από το Αιγαίο
Επί μία ώρα σχηματισμός τεσσάρων τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 πετούσε πάνω από το Αιγαίο, μεταξύ Χίου και Σάμου. Οι τούρκοι πιλότοι διέσπασαν το σχηματισμό σε δύο ζεύγη, με το ένα F-16 να πραγματοποιεί υπερπτήση στις 11:41 πάνω από τη νήσο Κίναρο, στα 24.000 πόδια. Τα αεροσκάφη εξήλθαν του FIR Αθηνών στις 12:24, νοτίως της Χίου, μετά από αναγνώριση και αναχαίτιση από ελληνικά μαχητικά αεροσκάδη, σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ.
Επί μία ώρα, σχηματισμός τεσσάρων τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 πετούσε πάνω από το Αιγαίο. Ο σχηματισμός εισήλθε στις 11:23 στο FIR Αθηνών, μεταξύ της Χίου και της Σάμου.
Οι τούρκοι πιλότοι διέσπασαν το σχηματισμό σε δύο ζεύγη, με το ένα F-16 να πραγματοποιεί υπερπτήση στις 11:41 πάνω από τη νήσο Κίναρο, στα 24.000 πόδια. Τα αεροσκάφη εξήλθαν του FIR Αθηνών στις 12:24, νοτίως της Χίου.
Τα τουρκικά αεροσκάφοι αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν, με βάση τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική, σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Nestle διευρύνει τις ανακλήσεις βρεφικού γάλακτος
- Γιατί ανεβαίνουν ξανά χρυσός και ασήμι – Τι κρύβεται πίσω από την νευρικότητα των αγορών
- Bild: Έλληνας ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 36χρονο ελεγκτή τρένου
- Μια νύχτα μόνο: Οργή και παγίδες
- Τραμπ: Σήμερα Τετάρτη θα ανακοινωθεί η ποινή του δράστη της απόπειρας δολοφονίας του
- Την ενεργοποίηση της Περιφέρειας Κρήτης ζητάει Δήμαρχος για τις σοβαρές ζημιές στο παραλιακό μέτωπο των Γουβών
